30 Days Blog Challenge - dag 6

30 Days Blog Challenge - dag 6


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat ik het zelf niet altijd gemakkelijk vind om een onderwerp te vinden om over te bloggen, heb ik een schrijfuitdaging van dertig dagen vooropgesteld. Wie zin heeft om mee te doen, is uiteraard van harte welkom. De bedoeling is om dertig dagen lang een blog te schrijven over een vooraf bepaald onderwerp.

30 Days Blog Challenge

Deze link verwijst naar de challenge en geeft een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Wie zin heeft om mee te doen...
Quote

De persoon die je leuk vindt, en waarom je deze persoon leuk vindt.

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAG 6

Er zijn verschillende personen die om verschillende redenen heel belangrijk zijn in mijn leven. Maar ik weet niet of dat nu net de uitdaging is om te beschrijven. Dus ik doe het maar naar eigen voorkeur.

Verder zijn er ook mensen die heel belangrijk zijn geweest en die helaas ondertussen overleden zijn. Zo denk ik aan mijn dooppeter (overleden toen ik zeventien was) en mijn doopmeter die ik inmiddels ongeveer 5 jaar moet missen. Hen loslaten was een harde dobber. Je geeft uiteraard niemand graag af die je graag ziet.
Maar er zijn gelukkig ook nog heel wat mensen die er wél nog voor me zijn en ieder op hun manier een speciaal plekje in mijn hart hebben gekregen. Ik denk dan aan mijn vader die heel zijn leven mij vooropgesteld heeft. Mijn geluk leek soms veel belangrijker dan het zijne. Uiteraard ook mijn partner die al bijna 13 jaar aan mijn zijde staat, in goede en in kwade dagen.
En dan heb ik nog een stuk of wat vriendinnen (wat klinkt dat als Boudewijn De Groot, dank je wel om even je woorden te mogen lenen) waar ik enorm dankbaar voor ben omdat ze me laten zijn wie ik ben. Ik vraag me soms af of mannenvriendschappen ook zo diep gaan. Ik hoef hen nu niet bij naam te noemen, ik zeg hen af en toe hoe blij ik ben dat ze er voor me zijn.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oh, wat leuk om te lezen!
| 20:56 |
Dank je wel!
| 21:41 |
Mooi voor je! Goede vrienden/vriendinnen en ouders op wie je hebt kunnen rekenen zijn héél belangrijk!
| 22:00 |
Dat is absoluut zo!
| 13:15 |
:-D
| 18:25 |
Er komen mensen in je leven en ze verdwijnen, zo mis ik mijn ouders al jaren veel te jong overleden.
De belangrijkste mensen in mijn leven nu zijn man, kids en kleinkids
| 18:28 |
Dat is ook mooi.
| 13:15 |
ja leuke benadering
| 10:33 |
Dank je wel!
| 13:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen