30 Days Blog Challenge - dag 8

30 Days Blog Challenge - dag 8


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat ik het zelf niet altijd gemakkelijk vind om een onderwerp te vinden om over te bloggen, heb ik een schrijfuitdaging van dertig dagen vooropgesteld. Wie zin heeft om mee te doen, is uiteraard van harte welkom. De bedoeling is om dertig dagen lang een blog te schrijven over een vooraf bepaald onderwerp.

30 Days Blog Challenge

Deze link verwijst naar de challenge en geeft een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Wie zin heeft om mee te doen...
Quote

Iets waar je je op dit moment druk over maakt.

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAG 8

Ik probeer dat niet te doen, me te pas en te onpas over dingen druk maken. Het is zo'n verspilling van energie. Waar ik de laatste tijd meer last van krijg (is misschien niet echt druk maken, maar ergens wel) is dat ik iets zou willen doen aan het evenwicht tussen werk en vrije tijd. Met het verstrijken van de jaren vind ik meer en meer dat het evenwicht tussen een voltijdse job en de schaarse hoeveelheid tijd om dingen te doen die je persoonlijkheid laten openbloeien niet in balans is.
Er is zoveel interessants te beleven om te gaan doen in je vrije uurtjes, maar daar kom je gewoon niet aan toe. Dat is té vermoeiend, té belastend om te combineren met een job. Mocht ik meer tijd hebben, dan zou ik workshops volgen, vrijwilligerswerk doen, meer schrijven, vaker met mijn neus in een boek zitten...

En dan zijn er mensen in mijn omgeving die om bepaalde redenen wel over die tijd beschikken en zich dan in niets lijken te interesseren. Vreemd hoe anders we toch kunnen zijn.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja, quality-time noemt men dat geloof ik. Het evenwicht is altijd moeilijk te vinden denk ik.
Maar er is meer dan werken alleen! Het is mooi als je wat eerder dan op je, tegenwoordig 67e, meer dingen kunt gaan ondernemen en meer tijd hebt daarvoor!
| 20:26 |
Klopt helemaal!
Misschien iets om wat verder over na te denken...
| 20:39 |
Zou ik zeker doen! ;-)
| 21:09 |
gelukkig maar zijn we allemaal verschillend
| 22:46 |
Dat is zo!
| 23:01 |
Ja, dat is ook zo. En langs de andere kant, gelukkig dat we allemaal anders zijn :)
| 20:59 |
Dat is uiteraard ook weer waar.
| 21:40 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen