30 Days Blog Challenge - dag 9

30 Days Blog Challenge - dag 9


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat ik het zelf niet altijd gemakkelijk vind om een onderwerp te vinden om over te bloggen, heb ik een schrijfuitdaging van dertig dagen vooropgesteld. Wie zin heeft om mee te doen, is uiteraard van harte welkom. De bedoeling is om dertig dagen lang een blog te schrijven over een vooraf bepaald onderwerp.

30 Days Blog Challenge

Deze link verwijst naar de challenge en geeft een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Wie zin heeft om mee te doen...
Quote

Je laatste zoen.

 30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAG 9

Er wordt wel wat afgezoend soms, en ik weet niet of ik dat altijd even leuk vind om wildvreemde mensen een kus te geven. Maar goed, dat is gebruikelijk, dus dat doe je dan maar. Mijn laatste zoen was een kus om iemand te begroeten. Bij ons in België geven we dan een kus op wang. Ik meen me te herinneren dat het aantal zoenen in Nederland anders is? Wij geven bijvoorbeeld ook drie zoenen om iemand te feliciteren als die persoon jarig is, maar ook dat is bij onze noorderburen anders.

Veel zoenen doe ik momenteel beter niet want ik heb het idee dat er een koortsblaasje zit aan te komen. Nou ja, misschien is dat net iets te veel informatie. Hahaha! :-)
Zoveel boeiends weet ik dus helaas niet te vertellen over die laatste zoen. En een stomende zoen ga ik heus niet aan jullie neus hangen... Fijne avond nog!

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ga mijn anti-zoen challenge weer van stal halen.... vreselijk al die collega's die drie kussen willen geven/ ontvangen rond oud en nieuw.
| 08:53 |
Ja, je begrijpt het dus helemaal!
| 08:55 |
Volledig. Ik weet nog dat ik er vorig jaar iets over geschreven heb. To kiss or not to kiss heette het geloof ik.
| 09:03 |
Kijk zie!
Twee gelijkgestemde zielen.
| 09:36 |
ik zoen ook niet iedereen hoor.
| 13:14 |
Gelijk heb je!
| 13:16 |
3 Zoenen in Nederland, hier in Portgal 2, geeft nogal eens verwarring :-)
| 22:45 |
Dat kan ik me voorstellen :-)
| 08:30 |
ja das niet fijn een koortslip he
| 22:21 |
Nee :(
| 08:30 |
Haha, nee we hoeven ook niet alles te weten toch? XD
| 21:53 |
Nee, een klein beetje geheimen bewaren is wel gezond :)
| 22:01 |
Zeker! Haha.
| 22:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen