×

Yoors


Inloggen
×

YoorsEen klein gebaar: maak jij graag iemand blij?

Een klein gebaar: maak jij graag iemand blij?


Lieve vrienden,

2018 is niet echt een topjaar te noemen. Na het slechte nieuws wat op mij persoonlijk betrekking had, heeft mijn vader ook heel wat slecht nieuws te verwerken. Natuurlijk heeft ook mijn verdriet een effect op hem, dus het helpt allemaal niet. Om een lang verhaal kort te maken: mijn papa kan een ferme opkikker gebruiken!

Wij rekenen op de deskundigheid van de artsen om al wat niet deugd uit zijn lijf te halen, maar het is uiteraard ellendig om zo'n nieuws te krijgen. Aangezien mijn vader houdt van kleinnoden zoals een kaartje met een lief woordje erop, doe ik graag een oproep.
Op 18 juni is hij jarig. 77 jaren op de teller. Wie wil hem verrassen met een kaartje?

Eén adres:
Benny Dierick
Herdersem-Dorp 17
9310 Herdersem (Aalst)
België

Duizendmaal dank!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!