Geluk op de boekenbeurs

Geluk op de boekenbeurs


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

In het begin van de week las ik een status op Facebook van iemand die voor een prijsje twee tickets voor de Boekenbeurs in Antwerpen verkocht. Daardoor toch nog even gekeken of er nog een gaatje was in de agenda en jawel: gisterenochtend naar Antwerpen gegaan.
Er is wel al meer over geschreven in de media dat de ticketprijs voor de beurs aan de hoge kant ligt, en dat is best wel zo. Maar goed, we betaalden nu 15 euro voor twee tickets in plaats van 20 euro. Toch een kleine meevaller, maar 10 euro is wel voldoende om ergens te mogen lopen waar je dan geld mag/kan uitgeven. Dat is echter een andere discussie.

Na een paar gangen te hebben bekeken, staat er achteraan een stand van ECI.
'Wil u ook eens aan het rad draaien, mevrouw?' vraagt een aardige jongeman.
'Och ja, waarom niet,' zeg ik.
'Als u even uw e-mailadres kunt invullen... daarna mag u uw kans wagen.' Hij stopt me een tablet in de hand en ik doe het nodige. Ik kijk naar het rad. De verdeling is als volgt: 10 % korting, 20% korting, 30% korting, een linnen tas met een tekst over boeken (wel erg mooi), een gratis boek, of een waardebon  van 15 euro.
Ik hoefde helemaal niet te wachten. Nadat ik de tablet teruggaf aan de jonge kerel gaf ik een stevige draai aan het rad... Het rad minderde vaart en twijfelde heel even tussen 10 procent korting en de waardebon van 15 euro, maar gaf me dan toch de mooiste prijs van de twee.

Ik slaakte een gilletje (soms kan ik echt als een kind zo blij zijn) en kreeg een mooi doosje 'Verrassing! van mij voor jou' van de jongen. Dus nu kan ik op zoek naar een goed boek... Welk boek zou jij kopen mocht jij deze bon cadeau krijgen?

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Toch een leuk uitje! Heb zo geen idee voor een boek, ik lees niet zo vaak boeken...
| 18:52 |
Ja, was wel een leuk uitje!
| 19:13 |
Dat is een meevaller !!!
Ik zou het boek van Bieke Ilegems willen kopen. lovesuikerspin schreef er een blog over en het spreekt me wel aan.
yoo.rs/lovesuikerspin/blog/recensie-de-zoektocht-van-een-ouder-meisje-naar-eeuwige-schoonheid-groot-geluk-1510570218.html?Ysid=38733
| 22:18 |
Ik ga eens lezen. Ik zag haar daar toen op de beurs om te signeren.
| 22:39 |
Ik dacht dat naar de boekenbeurs gaan gratis was, was enkele jaren geleden alleszins nog zo (die van Kortrijk).
Het boek dat ik vandaag graag cadeau zou krijgen is 'Verlamd van angst-Agnes Van Minnen'
| 17:00 |
De Antwerpse boekenbeurs is niet gratis. Daar betaal je 10 euro voor een ticketje.
Verwar het niet het met boekenfestijn, daar hoef je geen ticketje voor te kopen.
Dank je wel voor de leestip!
| 20:31 |
€10 vind ik ook veel geld. Wij zijn met 3; dat is €30 en dan hebben we nog geen boek gekocht, nog niks gedronken, nog geen parking en benzine gerekend !!!
| 22:16 |
Inderdaad, dat is best prijzig!
| 22:17 |
Dat is wel even geluk hebben zeg !!
Welk boek? Ik zou er zo veel willen. geen specifieke 'ja!!dezeMOETikhebben'. Als het maar boeken zijn ... ;-)
| 15:52 |
Eigenlijk is ook dat heel herkenbaar :-)
Ik ga deze week nog eens voor mijn boekenkast staan om een boek uit te kiezen. Krijg een beetje leeshonger :-) Welk boek dat zal worden, hangt dan helemaal van mijn stemming af.
| 16:02 |
bij mij ook. Vooral omdat het bij mij veel spirituele boeken zijn, over persoonlijke groei en dergelijke.
Dan ga ik gewoon op mijn gevoel en intuïtie af. Het mooie is dat ik dan juist die dingen tegen kom die ik op dat moment net nodig had om te horen !!! Prachtig!!
Romans leen ik uit de bib
| 16:27 |
de nieuwe van Astrid Holleeder of de nieuwe Läckberg: Heks
| 07:21 |
Camilla Läckberg lees ik graag.
Astrid Holleeder ken ik niet, even googelen.
| 08:04 |
dan ben je vast Belgische :)
| 09:52 |
Inderdaad.
Maar ik vind Heleen van Royen en Herman Koch super.
Ik ken wel schrijvers/schrijfsters uit Nederland.
| 10:02 |
Astrid Holleeder is de zus van Willem Holleeder, onze grootste crimineel. Ze heeft vorig jaar een bestseller geschreven over haar leven, echt schrijnend, maar zeker een aanrader! Hij heet Judas, en is waarschijnlijk inmiddels ook wel tweedehands goed verkrijgbaar.
| 10:39 |
Dat zal vast erg boeiend zijn, als het goed geschreven is natuurijk.
| 11:19 |
Natuurlijk, je kan blijkbaar nog steeds de reacties niet aanpassen ;-)
| 11:19 |
hahaha... ja, het is zeker heel goed geschreven!
| 12:13 |
Dat wordt moeilijk kiezen er zijn zoveel interessante boeken op de markt. Misschien een kookboek?
| 06:04 |
Nee, dat wordt het al zeker niet.
| 08:03 |
oei geen idee eigenlijk
| 19:32 |
Jij zou misschien liever een cd kopen?
| 20:56 |
nou nee. ik ben erg gesteld op de ouderwetse manier van muziek zowel zelf maken op mijn accordeon maar.ook singels en lp.s draaien ook mijn stereo is uit 1973/74
| 21:03 |
Ik heb sinds kort ook een platenspeler.
| 21:19 |
als je goedkoop platen zoekt is d3 kringloop vaak een mooie vindplaats ook
| 22:00 |
Ja daar heb ik al platen gekocht :-)
| 22:44 |
ik ook. veel platen vooral singeltjes
| 23:27 |
Dit zijn de leuke verrassingen!
| 18:27 |
Ik was dan ook erg blij!
| 20:57 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen