Hier ben ik!

Hier ben ik!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Als grote Clouseau-fan doet het me meteen aan het gelijknamige nummer van mijn favoriete band denken:
'Als je me zoekt, hier ben ik
onze wegen zullen kruisen.
Als je me zoekt, hier ben ik
we praten nog met vuisten...'

Dat laatste stukje is op Yoors uiteraard niet van toepassing, wat ik heb hier ondertussen al heel wat fijne mensen leren kennen.

Er is natuurlijk nog wel meer over me te vertellen, maar waar moet ik beginnen? Dat is net als in een sollicitatiegesprek: 'Vertel eens wat meer over jezelf.' Alsof je jezelf in een paar zinnetjes kunt samenvatten... Nee toch?
Ik ben een Belgische jongedame van 39 (geloof me: dat idee is me ook heel erg vreemd). Samen met mijn vriend woon ik in de carnavalsstad Aalst. We hebben twee prachtige poezen waar we heel dol op zijn.

Links zie je Pixel, een tof ventje van 1 jaar. En rechts, met de geweldige blauwe ogen, kijk je naar Sushi. Zij is nog niet zo lang geleden 7 jaar geworden.
Verder ben ik ook graag bezig met taal en schrijven. Enkele jaren geleden heb ik met vrucht 4 jaar avondschool afgewerkt 'Literaire creatie'. Ik mag me dan ook een gediplomeerd schrijfster noemen (geef toe: dat klinkt toch gewoon heel erg leuk?). Er is ook al heel wat op de markt gebracht en dat is uiteraard fijn om met je werk naar buiten te kunnen komen.

Yoors is ook een geweldig platform om mijn schrijfsels in een blog te gieten en te kunnen delen met anderen. Momenteel ben ik bezig met een cursus 'Kinderverhalen schrijven', in afstandsonderwijs. Daar heb ik via Yoors (en ook via Facebook) al heel fijne reacties op gekregen.

Zo, op deze manier weet je toch al iets over mij. Het zegt natuurlijk niet alles. Als je vragen hebt, shoot!

Beloon de maker en jezelf

Word lid


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoi Katrien wat een leuk stukje wat je hebt geplaatst.Ik heb ook twee katten Puckie(vrouwtje) en Minoes(kater) ik zal binnenkort wel wat foto,s plaatsen van mijn katten
| 07:46 |
Leuk, nog een kattenliefhebber!
| 09:38 |
Leuk om iets meer over je te weten :)
| 14:51 |
Dank je wel!
| 18:38 |
Sushi is een prachtig beestje!
| 17:11 |
Dank je wel, ik maak het compliment over!
| 19:42 |
Bedankt voor het mee genieten.
| 15:36 |
Graag gedaan! :D
| 15:51 |
Een hele mooie introductie Katrien!
Gaandeweg leer ik je vast nóg beter kennen!
| 03:11 |
Ik vermoed van wel :-)
| 08:05 |
;-)
| 00:08 |
Heel graag gelezen!
| 21:25 |
Dank je wel!
| 08:05 |
Leuk geschreven Katrien, zo leer ik je toch ietsje beter kennen :)
| 12:14 |
Dat is de bedoeling, dank je wel voor je fijne reactie!
| 12:25 |
I know maar toch :)
| 12:25 |
Leuk om wat meer over je te weten. Ga je ooit nog een boek schrijven of blijft het bij kleine verhalen en blogs?
| 06:53 |
Er zijn al twee romans van mij op de markt.
En dan heb ik ook nog een boek samen met een vriendin geschreven, gericht op scholen.
Verder zijn mijn kindergedichten op postkaartjes uitgegeven, heb ik literaire marcellekes enz.
Dus er is al wel wat 'gebeurd'. :)
| 07:40 |
Dat kun je wel zeggen ja haha, echt leuk en super goed!
| 09:21 |
Leuk om zo iets meer 'van je te zien'
| 22:35 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen