×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Hier ben ik!

Hier ben ik!


Als grote Clouseau-fan doet het me meteen aan het gelijknamige nummer van mijn favoriete band denken:
'Als je me zoekt, hier ben ik
onze wegen zullen kruisen.
Als je me zoekt, hier ben ik
we praten nog met vuisten...'

Dat laatste stukje is op Yoors uiteraard niet van toepassing, wat ik heb hier ondertussen al heel wat fijne mensen leren kennen.

Er is natuurlijk nog wel meer over me te vertellen, maar waar moet ik beginnen? Dat is net als in een sollicitatiegesprek: 'Vertel eens wat meer over jezelf.' Alsof je jezelf in een paar zinnetjes kunt samenvatten... Nee toch?
Ik ben een Belgische jongedame van 39 (geloof me: dat idee is me ook heel erg vreemd). Samen met mijn drie poezen woon ik in de carnavalsstad Aalst.

Links zie je Pixel, een tof ventje van 1 jaar. En rechts, met de geweldige blauwe ogen, kijk je naar Sushi. Zij is nog niet zo lang geleden 7 jaar geworden. En we hebben ook een kleine meid mogen verwelkomen die luistert (ahum) naar de naam: Oreo.
Verder ben ik ook graag bezig met taal en schrijven. Enkele jaren geleden heb ik met vrucht 4 jaar avondschool afgewerkt 'Literaire creatie'. Ik mag me dan ook een gediplomeerd schrijfster noemen (geef toe: dat klinkt toch gewoon heel erg leuk?). Er is ook al heel wat op de markt gebracht en dat is uiteraard fijn om met je werk naar buiten te kunnen komen.

Yoors is ook een geweldig platform om mijn schrijfsels in een blog te gieten en te kunnen delen met anderen. Momenteel ben ik bezig met een cursus 'Kinderverhalen schrijven', in afstandsonderwijs. Daar heb ik via Yoors (en ook via Facebook) al heel fijne reacties op gekregen.

Zo, op deze manier weet je toch al iets over mij. Het zegt natuurlijk niet alles. Als je vragen hebt, shoot!

Beloon de maker en jezelf

Word lidexpand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties