Hoe normaal ben jij?

Hoe normaal ben jij?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Over een ding zijn we het allemaal eens: we moeten normaal doen. Normaal doen. Het klinkt zo simpel, maar wat is normaal? Ben jij normaal? Doe de test!

Het duurt niet lang, slechts drie minuten weet je reeds het resultaat. Klik hier!

Mijn resultaat: je bent vreemdsoortig

Jij weegt altijd zorgvuldig je keuzes af. Je bent punctueel en hebt een zuiver geweten. Je laat je geen oor aannaaien en denkt altijd zelf na. In deze tijd is het zeldzaam om principieel te zijn.

Een beetje vreemd, zelfs. Maar weinig mensen zijn zo standvastig als jij. De filosoof Immanuel Kant zou bewondering voor je hebben. Hij schreef: 'Wij zijn niet op de wereld om gelukkig te worden, maar om onze plicht te doen.'

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
verhip, ik ben ook al vreemdsoortig
| 17:37 |
Net als ik!
| 18:32 |
JAAAAAAAAAAAAAA ;-)
| 17:30 |
deze zie ik nu weer voorbij komen , maakt me nieuwsgierig
| 17:31 |
Blijkbaar lijken we op elkaar ;-) Ik heb dezelfde uitslag.
Gelukkig maar, een beetje vreemd is leuker dan saai gewoon ;-)
| 10:49 |
Leuk dat we hetzelfde resultaat hebben :)
Ik vind een beetje vreemd best dik oké.
Normal is boring, hahaha!
| 10:52 |
Ik heb hem ook even gedaan!
| 07:52 |
En? Ben je knettergek?
| 08:14 |
| 08:18 |
Ik ben tijdloos:

Jij neemt de dingen zoals ze komen en laat je niet meeslepen door de waan van de dag. Wat gebeurt, gebeurt. Je bent stabiel en blijft altijd rustig. In deze tijd is stabiliteit een zeldzame eigenschap.

Normale mensen streven altijd naar meer. Ze willen alles uit het leven halen en zijn nooit zo tevreden als jij. De Stoïcijnse filosoof Seneca zou bewondering voor je hebben. Hij schreef: 'De grootste rijkdom heeft hij, die arm is aan begeerten.'
| 07:17 |
Tijdloos, mooi!
| 08:14 |
Ik geloof dat het nog redelijk klopt ook!
| 08:59 |
Nou mijn uitslag vind je hier (heb je getagd!) yoo.rs/lwalmanak/blog/hoe-normaal-ben-jij-1512339126.html?Ysid=25702
| 23:13 |
Ik ga eens kijken!
| 08:15 |
Leuk, ik zelf kreeg dit en ik ben niet verbaasd hahaha:

Jij bent: apart

Jij neemt niet zomaar iets voor waar aan, maar plaatst overal vraagtekens bij. Je vertrouwt alleen op je eigen denkvermogen. Je bent een luis in de pels en voelt je daar goed bij. Sommige mensen zullen jouw kritische houding misschien onplezierig vinden, maar alles beter dan normaal te zijn, toch?
Er zijn maar weinig mensen die zo helder kunnen denken als jij. De filosoof René Descartes zou bewondering voor je hebben. Hij schreef: 'Twijfel is het begin van wijsheid.'
| 23:08 |
Het resultaat klopt dus? :)
| 08:15 |
Ik ben knettergek :))
| 21:10 |
Hahaha, heerlijk toch?
| 21:39 |
hahaha ik ben een vreemd soortig grappig hoor.
| 20:47 |
Komt dat uit de test?
| 21:39 |
Jij bent: dwaas
Het zijn de kleine dingen die het doen, weet jij. Je bent zorgeloos en tevreden met wat je hebt. Het leven heeft geen hoger doel en dat is prima zo. Je hebt geen onrealistische verwachtingen en bent het gelukkigst als je tijd met je vrienden doorbrengt. In deze tijd is gelukkig zijn zeldzaam.
Al proberen normale mensen ook te genieten van het leven, ze zijn niet zo onbevangen als jij. Ze zullen je misschien dwaas vinden, maar filosoof Epicurus zou bewondering voor je hebben. Hij zei: 'Wanneer genoeg te weinig is, is niets genoeg.'
| 20:17 |
Goh, als dat dwaas zijn betekent, dan wil ik ook wel dwaas zijn.
Niet mis, toch?
| 20:25 |
nee inderdaad, ik vond het nog wel passend haha
| 22:00 |
Wij zijn hier niet voor niets op aarde
| 18:54 |
Nee, waarschijnlijk niet.
| 19:02 |
Jij neemt de dingen zoals ze komen en laat je niet meeslepen door de waan van de dag. Wat gebeurt, gebeurt. Je bent stabiel en blijft altijd rustig. In deze tijd is stabiliteit een zeldzame eigenschap.

Normale mensen streven altijd naar meer. Ze willen alles uit het leven halen en zijn nooit zo tevreden als jij. De Stoïcijnse filosoof Seneca zou bewondering voor je hebben. Hij schreef: 'De grootste rijkdom heeft hij, die arm is aan begeerten.'
| 18:12 |
Mooi resultaat, Karin!
| 18:29 |
:o) thanksssssssssssss
| 18:39 |
Ik ben knettergek.
| 17:46 |
Net als Hans!
| 18:30 |
Wist ik ;)
| 18:30 |
Ik ben gelukkig knettergek....
| 17:13 |
Ik had niet anders verwacht, Hans!
Mocht dat jouw resultaat niet zijn, dan is het een domme test :)
| 17:14 |
Gniffel...
| 18:27 |
Soort zoekt soort.
| 17:46 |
Ik wist het...
| 18:27 |
Lol
| 18:30 |
Ik ben eigenaardig... omdat ik durf in te gaan tegen wat de meerderheid denkt.
De filosoof John Stuart Mill zou bewondering voor mij hebben...

zo, dat weten we dan ook weer.
| 17:10 |
Zo leer je weer wat over jezelf :)
| 17:12 |
Met andere woorden, je bent goed geaard!
Ik zelf werk daar nog elke dag aan ;)
| 16:57 |
Ik doe mijn best :)
| 17:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen