Koudste dorp ter wereld - Hart van Yoors (18/01/2018)

Koudste dorp ter wereld - Hart van Yoors (18/01/2018)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo zou je er kunnen uitzien mocht je in het koudste dorp ter wereld wonen. Dat las ik in de krant 'Het Laatste Nieuws' van vandaag.
Van zodra de inwoners van dit Siberische dorp buitenkomen, bevriezen hun wimpers en wenkbrauwen. Ook hun brillen vriezen vast aan hun gezicht.

help

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Brrrr ziet er griezelig uit die wimpers en zo. Dat je je ogen open kan houden!
| 13:17 |
Scary hé!
| 13:19 |
Zejer na je warenhuis verhaal hihi brrr.... ;-)
| 13:24 |
Daarom geloof ik ook niet in het smelten van de gletsjers en ijskappen. In de poolgebieden heersen ook dit soort temperaturen. Ze laten wel beelden zien maar alles is te manipuleren. Maar ehh... dit dorp is me dan toch iets te koud! 25 graden onder 0 is ook wel al lekker, haha! ;-)
| 14:27 |
Dat is veel te koud, maar als jij 25 graden onder nul oké vindt... prima!
| 10:34 |
Nou, 15 dan, haha. Maar ik houd er idd. wel van. Sneeuw, ijs, schaatsen... en dan bij de open haard... :-)
| 14:21 |
YP vanwege #manipuleren :)
| 10:54 |
O, ik schrok al dat je me beschuldigd van manipuleren! XD I get it!
Dank voor je waardering!
| 14:20 |
whahahahaha
Graag gedaan!
| 16:22 |
Ik heb het liever koud dan warm maar dit is dan echt teveel van het goede.
| 11:52 |
Ik heb het liever wat warmer, veel warmer!
| 10:34 |
23 graden vind ik ideaal.
| 10:54 |
Ik heb net even gegoogeld maar er leven toch zo'n 500 mensen permanent, en een fotograaf heeft er gedurende 5 weken een fotoserie gemaakt. Die was dan wel weer prachtig om te zien, maar ik doe het hem echt niet na!
| 21:36 |
Ook niet voor de prachtige foto's?
| 10:35 |
Nee ook daar niet voor ... ik geloof niet dat de camera die ik momenteel heb dat zou overleven. Bij die fotograaf vroor zijn bril vast aan zijn gezicht en hij moest zijn adem inhouden als hij een foto wilde maken. Ik leef nu al drie jaar met in de wintertijd temperaturen in huis van tussen de 10 en 16 graden, afhankelijk van hoe koud het buiten is ... en dat vind ik echt al beproeving genoeg ;-) Meer kou heb ik niet zo graag binnen. Ik kan echt werkelijk genieten van sneeuw, maar wel graag als ik het binnen warm kan hebben ... en dan ook nog bij temperaturen waarbij ik nog wel normaal kan ademen en fotograferen zodat ik zeker weet dat mijn camera het ook nog zal overleven. ;-)
| 10:59 |
OMG! 10 tot 16 graden in huis?
Dat is niet zo fijn! :'(
| 11:59 |
Ohhh bah te koud voor mij haha
| 14:49 |
Ik moet er niet aan denken... horror!
| 19:17 |
O nee daar ga ik niet heen ik heb het hier op Aruba al koud laat staan daar maar leuk om te weten.
| 11:57 |
Ja, ik vond het ook leuk om te weten, maar ik ga er nooit naartoe!
| 19:17 |
Koud op Aruba? Ik droom ervan om op Aruba te zijn bij de temperaturen die daar nu zijn ... hahaha
| 11:01 |
brr ik moet er NIET aan denken daar te wonen :-(
| 09:52 |
Ik ook niet!
| 19:17 |
Lijkt me vreselijk.. dus niet alleen een koude lucht ook nog een vochtige?
| 03:43 |
Ik vind het ook vreselijk!
| 09:08 |
Waren wij het winderig steeds dorpje?
| 23:57 |
Weet niet?
| 09:08 |
ik ben dan toch maar blij in dit kikkerlandje te wonen.
| 23:45 |
Het is zo slecht nog niet.
| 09:08 |
nee zeker niet!!
| 16:38 |
Ben ik blij dat ik daar niet hoef te wonen.
| 23:28 |
Ik ook!
| 09:08 |
Brrrrrrr, moet er niet aan denken...
| 22:40 |
Nee, vreselijk idee.
| 09:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen