Schrijfuitdaging februari 2018

Schrijfuitdaging februari 2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

 We liepen er samen de kantjes af, hij nog net iets meer dan ik. Of was dat wat ik mezelf probeerde in te prenten? Ik dacht terug aan dat moment waarop we samen veel te dicht tegen de rand gingen staan. Alsof de natuur ons ging omhelzen, alsof er geen afgronden waren en er geen ongelukken konden gebeuren. Maar toen gebeurde er niets, omdat we nog in onze veilige cocon woonden. Daar waar alles goed was, alles was zoals het ooit werd gestart. De roze wolk met een vleugje zonlicht.

Maar we konden niet eeuwig blijven staan in de armen van Moeder Natuur. Ze is nochtans goed voor ons geweest, de tijd heeft ons dingen bijgebracht die we nooit meer kwijt zullen raken. Misschien proberen we dat wel, niet nu, maar later. Dat lijkt me te voorbarig om in te schatten, wie weet wie we worden als we oud en grijs van elkaar gescheiden zijn.

Je deed me een paar passen opzij zetten, de andere kant op dan de weg die jij wilde bewandelen. Wat nu? vraag ik aan mezelf. Balanceer ik op de rand of duikel ik meteen de afgrond in? Het wankel vertrouwen zorgt  voor een onzekere ik, met een donkere kijk op wat nog komen moet. Maar ik houd me overeind. Ik moet en zal. Jawel, het evenwicht ligt ergens diep vanbinnen verscholen. Back to basics, daar reken ik enkel af met mezelf.

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed hoor, maar dat laat je best ook aan Hans weten :-)
| 08:37 |
Oh, verkeerd gezien, ga ik doen
| 09:44 |
Bijzonder verhaal dat ik wel even op mij moet laten inwerken
| 19:09 |
Ik ook...
| 10:14 |
Daar word ik toch even stil van. Het gaat je wel lukken
| 13:11 |
Dank je!
| 15:24 |
Oei, dit klinkt levensecht..... Dan wens ik je enorm veel kracht!
Knap geschreven!
| 20:07 |
Dank je.
| 15:24 |
Zo dat komt even binnen zeg.
Roept weer allerlei oude gevoelens op.
Heel goed geschreven!
| 18:01 |
Dank je.
| 18:44 |
Wow... de juiste woorden... eens met Dana en net als Hans stil van. Knufff.
| 16:44 |
Dank je wel, Ingrid.
| 18:44 |
Daar word ik eventjes stil van ...
| 16:35 |
Merci, Hans. Mijn eerste schrijfsel sindsdien.
| 18:45 |
Heel goed je diepste gevoelens beschreven, je gaat het redden Katrien, je stort niet te pletter
| 16:30 |
Dank je wel, Dana.
| 18:45 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen