Een leven lang lijnen?

Een leven lang lijnen?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Begin 2015 begonnen met afvallen, twee jaar geleden op een gewicht terecht gekomen dat voor mijn gevoel mijlen onder mijn streefgewicht lag en tot mijn grote verbazing nog steeds op gewicht. Complimenten van alle kanten en ik voel me top fit. Osteopaat tevreden en mensen die me een tijdje niet hadden gezien vonden mij een afgetraind lijf hebben (met van sommige de reactie dat er ook best wel weer wat bij zou mogen)

Na allerlei vormen van dieëten door elkaar te hebben gevolgd.. het 5:2 vasten dieet, met in de weet 2 dagen vasten en de rest een soort van koolhydraat arm en veel groenten en fruit en vooral veel thee, water en beweging. En dat werkt voor mij. De laatste tijd weer af en toe een vreetbui (wat ik dan direct compenseer met een rondje fietsen) maar het lijf vindt het ook niet fijn. Opgeblazen gevoel en veel sneller weer trek in eten.

Dus hou ik het tegenwoordig zoveel mogelijk bij veel groenten, fruit, noten en vooral vis (met een grote voorkeur voor zalm.. haha.. zeker nu ik sinds kort een rookoventje heb en niets is zo heerlijk als warmgerookte zalm). En als ik dan weer loop te snoepen, want tja.. het lijf is dun zat, dus het kan, merk ik dat ook direct. Het voelt gewoon niet fijn. Wel als je het eet, maar direct daarna voelt het al niet meer goed.

Dus moet ik een leven lang lijnen... nee? Ik lijn niet meer, ik leef gewoon gezond. Ik eet gezond, ik beweeg voldoende en heel belangrijk.. ik heb een vrolijke, positieve instelling.. scheelt ookBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed van jou lekker veel bewegen goed en gezond eten.
| 02:07 |
Heeey!
Lees zeker even mijn artikel: yoo.rs/fiekepanis/blog/afvallen-op-langere-termijn-1504005923.html?Ysid=56640

Alle tips & tricks zijn welkom!

Groetjes!
| 13:43 |
Ik ga nog wel naar de sportschool om gewicht te verliezen, maar daarna hoop ik net zoals jij erin te staan!
| 13:00 |
knap dat je het op die manier kan
| 10:19 |
Heel fijn om op,die manier je gewicht onder controle te houden
| 23:09 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen