×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
75B-Ann Reymen

75B-Ann Reymen


Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog iets postte, het waren dan ook examens. Maar nu die gedaan zijn, had ik weer wat tijd om te lezen. Daarover gaat deze post dan ook, nu ik weer wat vrije tijd heb zullen er wel meer post komen over boeken die ik las. 

Deze keer weer een waargebeurd verhaal. Ik lees erg graag dit soort boeken, omdat dit gaat over echte mensen, over hun echte leven. Vaak kan ik me dan helemaal inleven. 

Deze post gaat over het boek van Ann Reymen. Ze vertelt haar verhaal over een borstreconstructie, ook deelt ze het verhaal van andere vrouwen waaronder haar moeder en haar zus. 

Zij koos voor een preventieve verwijdering van de borsten en reconstructie met eigen weefsel. Haar moeder moest helaas kanker doorstaan, en haar zus wacht nog met een verwijdering, maar gaat heel regelmatig op controle. 

In het boek deelt ze haar gevoelens, ervaringen en mening. Maar ze vertelt ook meer over de technische kant. Ze deelt ook tips. 

Ik vond het een erg aangenaam boek om te lezen. Ze vertelt helemaal eerlijk hoe ze alles ervaarde, ze verbloemt niks en maakt het ook niet erger. 

Het is een oprecht verhaal van iemand die kanker van dichtbij meemaakte en zelf de keuze maakte om haar kans op de ziekte te verminderen. 

Ik zou het ook zeker aanraden aan iemand die zelf in deze situatie zit. Want ik denk dat je er heel veel hulp uit kan halen. Zowel mentale steun als echte raad.