×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Back on Track

Back on Track


Om te beginnen. Wat een weertje vandaag! Ik kan hier zo van genieten. Het is dan misschien nog niet mijn perfecte dag met 24 graden en een licht briesje, maar de zon schijnt en de lucht is blauw. Dat is al heel wat dacht ik zo. De winter is totaal niet mijn favoriete seizoen. Ik ben een echt zomermens. Ik kan er heel gelukkig van worden als ik naar buiten ga en ik voel de zon. Sterker nog; als ik wakker wordt en ik zie dat de zon schijnt, dan ineens ben ik een ochtendmens. Ik krijg van dat grijze weer altijd een zwaar triest gevoel van binnen. Heel vervelend. Deze week beloofd ook een lekker drukke week te worden.

Op dit moment ben ik mezelf ook aan het bezig houden met een persoonlijk doel. Het stelt niks voor, maar voor mij is het nogal lastig. Ik was namelijk ELKE DAG mijn haar.. ik hoor steeds vaker dat dit heel slecht is, maar het werkt gewoon verslavend. Lekker fris ruikende haartjes, ik kan daar echt van genieten. Helaas heb ik, als ik het een dag niet was, of als ik het een keer later was dan normaal, dan heb ik gelijk het gevoel alsof ik een zielig en vet uitziend pruikje haar op mijn hoofd heb. Eerst luisterde ik nooit als mensen zeiden dat het slecht was, ik dacht; het zal wel. Maar nu merk ik zelf dat mijn haar heel slap wordt en vooral heel veel uitvalt. OVERAL ligt haar van mij. Echt overal. In de handdoeken, in de putjes, op de grond, op bed, in mijn kleren, in de kleren van mijn vriend, tussen het eten. Gewoon op alle denkbare plaatsen kom je haren van mij tegen. Dus ik ga drastisch veranderen en niet meer elke dag mijn haren wassen. Wish me luck!

Het is alweer tijd.. ik moet snel mijn bus halen, ik kom er later op terug


Liefs

 charrlotte
Leuk stukje! Het was inderdaad heerlijk weer! Elke dag je haar wassen is inderdaad slecht maar ik herken het haha!
26-01-2016 19:24
26-01-2016 19:24 • Reageer