×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Drukke dagen

Drukke dagen


Zijn we weer! Ik heb zo zin in deze week. Ik ga vrijdag helpen op de Open Dag helpen van mijn school, ik ga leerlingen van de middelbare school helpen om hun eigen artikeltjes te schrijven voor een nieuwssite. De beste stukjes ga ik in het weekend uitzoeken en die komen maandag ook echt op de site t staan. Hoe vet is dat! Ik kan me nog heel goed herinneren toen ik voor het eerst een artikeltje zag staan met mijn naam eronder.. ik was zo trots op mezelf. Op dit moment ben ik promotie materiaal aan het verzamelen voor een hardloopevenement en een beauty, fashion & lifestyle event. Allemaal dingen die ik op de Open Dag ook naar voren wil brengen, een beetje ter promotie van mijn stage bedrijf dus. Het weer is vandaag ook om te janken, dus lekker de hele dag met koffie achter de laptop vind ik geen probleem voor vandaag. Ik heb ook niet genoeg energie om er echt op uit te gaan, ik heb de afgelopen 2 dagen amper geslapen. Gisternacht werd ik steeds wakker met allemaal gedachtes door mijn hoofd, en als ik dan weer bijna in slaap viel, begon een nachtmerrie. Afgelopen nacht kon ik gewoon niet in slaap komen. Om half 3 dacht ik bij mezelf: 'goed, het is inmiddels half 3, over 4 uur gaat mijn wekker, misschien is het tijd om nu mijn best te doen om wat slaap te pakken' Gek genoeg viel ik in slaap, maar toen mijn wekker ging was ik ook gelijk weer wakker. Ik merk nu wel aan mezelf dat ik wat trager ben dan normaal en meer sterke koffie nodig heb dan normaal. Maar so be it.

Mijn 'minder haar wassen' challenge gaat wel goed. Ik heb zondag mijn haar gewassen, maandag niet en gister wel weer. Ik probeer het nu eerst om de dag te doen. Al had ik gister wel het gevoel dat het wat vettig leek. Ik heb het voor de helft omhoog gedaan, want als ik het los hou ga ik er steeds met mijn handen doorheen, waardoor het nog sneller vet wordt. Voor nu is mijn doel om dus om de dag mijn haar te wassen zonder dat het een dag vies voelt. Het is gewoon even wennen denk ik.

Helaas was er deze week ook nog een tegenvaller. Ik loop 5 dagen in de week stage van 9 tot 5, daarnaast werk ik zaterdag en zondag in een supermarkt (niet altijd allebei de dagen, maar vaak wel). Toen zag ik maandag een vacature staan op Facebook, een vrouw bij ons uit het dorp zocht iemand voor haar bedrijfje die op de avonden in de week iemand zocht om te helpen met inpakken en dat soort dingen. Dat leek me wel heel leuk, want het waren geen vaste dagen, maar gewoon op oproep en als student is bijverdienen op alle manieren fijn. Ik had een enthousiast mailtje gestuurd, maar ik was helaas net te laat, ze had al een ander uitgekozen. Jammer dan, volgende keer beter.

Ik ga weer even verder met mijn presentatie voor vrijdag, en ik hoop snel weer een berichtje te kunnen plaatsen!

Liefs

 Diary Business Woman
Hele productieve week gewenst!
27-01-2016 13:12
27-01-2016 13:12 • Reageer