×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Regen, mosselen & werk

Regen, mosselen & werk


Heyhey,

Het is al bijna een halve eeuw geleden dat ik iets geplaatst heb, maar dat is meer omdat ik thuis geen computer tot mijn beschikking heb op het moment, dus ik dacht: laat ik nu even de tijd nemen.

Ik ben net klaar met werken, ik ben om 8 uur begonnen en ik moest tot half 4. Het regent verschrikkelijk hard, dus ik ben naar de action gegaan om een poncho te halen en nu zit ik in de bibliotheek. Het is zomervakantie, vorige week was dat echt te merken, temperaturen boven de 30 graden.. en nu? Nu waait het een halve storm en is regent het hard-hard. Morgen moet ik weer werken, ik begin dan om 6 uur en moet tot half 1. 6 uur.. God, dan mag ik om 4 uur wel uit bed, want 5 uur moet ik op de fiets zitten. Ik kijk al de hele week op tegen morgen, het is gewoon te vroeg. Als ik alleen was, dan was dat geen probleem geweest, maar nu ik samenwoon met mijn vriend is het een heel ander verhaal. Net als vanochtend, ik wil hem niet wakker maken, maar omdat alle deuren zo kraken wordt hij toch wakker. Het is niet tegen te houden.

Gister heb ik trouwens voor het eerst in mijn leven mosselen gegeten. Mijn vriend vindt ze superlekker en wilde ze graag eten, dus gister heb ik me er ook maar aan gewaagd. Het viel eigenlijk best mee! Ik had verwacht dat het van die smerige flubberige dingen waren, maar eigenlijk zijn het stukjes vlees. Het enige wat je vooral niet moet doen is ernaar kijken. En helemaal niet als de beide 'stukjes' openstaan, dan is het net of je alle ingewanden ziet. Dan durf ik ze niet een in m'n mond te stoppen. Maar zolang je niet kijkt en gewoon eet zijn ze eigenlijk hartstikke lekker! Lekker met sambasaus en stokbrood met kruidenboter.. mmm.

Eigenlijk moet ik zo naar huis, maar het regent zo hard! Ik haat dat zo.. dan kom ik zeiknat thuis.. dan ga ik eerst douchen en dan lekker eten maken en vroeg op bed vanavond! Dan hoop ik dat het morgen droog is, want fietsen in de regen is zo'n beetje het ergste wat ik kan bedenken hahahaha


Ik ga weer! Dit was weer een saai kort stukje, maar beter iets dan niets!


Liefs xx