×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Zwarte Lola

Zwarte Lola


Hey Draakjes!

Goedemorgen, wat een weer. Ik hou ervan. Zonnetje lekker op temperatuur en genieten. Ik heb afgelopen mijn haar geverfd. Ik kocht de kleur lichtbruin in zo'n mousse achtige substantie. Dus daar ging ik, poeder in de shaker, ontwikkelingsspul in de shaker, haren vast, handschoenen aan en schudden maar. Na een minuut geschud te hebben kon ik het erin smeren. Wel makkelijk zo'n mousse.. het gaat er net zo makkelijk in als een shampoo en je maakt minder snel een bende. Tijdens het intrekken deed ik even een maskertje op. Na 20 minuten deed ik eerst het maskertje eraf, nou serieus.. ik had nog nooit zulke zachte wangetjes gevoeld! Hhahaah 10 minuten later was het ook tijd om de verf eruit te halen. Dus dat ging ik doen, ik stond onder de douche en ik schrok me rot. De kleur die eraf kwam was zoooo donker, na het uitspoelen deed ik het in een handdoek. Ik stapte onder de douche vandaan en toen ik de handdoek afdeed schrok ik nog meer.. maar ik bleef rustig, ik dacht bij mezelf: het is nu toch nog nat, dan lijkt het sowieso wat donkerder, ik föhn het wel. Dat deed ik. Ook na het föhnen werd de kleur niet minder donker.. Uiteindelijk zijn mijn lieve haartjes, die ik donkerbruin wilde hebben, zwart geworden. HET IS ZWART. Dus nu ga ik door het leven als zwarte Lola. En eigenlijk is het niet heel lelijk, ik heb even de mening van verschillende mensen gevraagd en alles wat ik te horen kreeg was best positief. Het is dan wel erg donker en ik heb een hele lichte huid, maar het heeft ook wel weer wat, een beetje sneeuwwitje like. Ik moet wel oppassen met mijn wenkbrauwen en de rest van mijn make-up, ik had altijd zo'n winged eyeliner, maar als ik dat nu net te dik doe dan zie ik er al snel wat agressief uit en dat wil ik niet, daarom heb ik er nu voor gekozen om gewoon een dun lijntje te doen zonder die punt aan het einde, ook kan ik oogpotlood beter weglaten hahahahah al met al ben ik best blij met het resultaat hoor! Het was wel even wennen maar uiteindelijk ben ik blij dat het anders heeft uitgepakt dan ik dacht. Goed nou.. dat was mijn haar-avontuur. Vandaag ben ik weer op stage, het is voorjaarsvakantie, maar niet voor mij helaas hahahaha Geeft natuurlijk niet, maar toch had ik met dit weer liever vrij gehad. Ergens hoop ik dat ik vandaag eerder klaar ben, dan kan ik nog even naar mijn opa en oma ofzo of gewoon lekker naar huis in het zonnetje. Ik heb dit hele weekend trouwens wel echt zo'n creatief en ik wil wat ondernemen gevoel gehad. Ik wil graag op vakantie of een citytrip maken of gewoon lekker in huis bezig zijn, dingetjes opknappen en gewoon jaa geen idee maar ik bedacht de wildste plannen maar aangezien ik een arme student ben, gaat dat hem nu even niet worden hahahah. Misschien later.

Ik ga weer even serieuze werkzaamheden verrichten en ik spreek jullie later!

Ps: Als er tips zijn waar ik over kan schrijven dan hoor ik het graag! Het mag over alles gaan.. dus laat maar ideeën achter!

Kisses&Hugs

Zwarte Lola (: