×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Weg met droge huid!

Weg met droge huid!


De zon begint te schijnen, de zomer kleding word uit de kast getrokken. Jij trekt je lievelingsjurkje aan en je kijkt naar je armen en benen.  Het hele zomerse gevoel zie je als de zon achter de wolken verdwijnen. Je smeert je al tijden helemaal het ongans en niets helpt? De schilfers korrelen nog net niet als roos van je huid af?

Dan heb ik de goude tip voor jou! 

Ik had hier namelijk altijd last van tot ik dit ging proberen!


Yves Rocher

Herstellende bodymilk 390 ml

€9,95

help

Deze bodymilk voedt de huid intensief, zodat ze weer glad en aangenaam aanvoelt. Verrijkt met Karitéboter, afkomstig van een duurzame productieketen in West-Afrika die biologisch en fairtrade - gecertificeerd is. 

SCHOONHEID VOOR VROUWEN EN DE NATUUR:0% minerale olie, kleurstoffen en parabenen

2 weken!

Na 2 weken was mijn huid als nieuw! Ik ben geen vaste smeerder, maar om de dag lukt mij meestal wel. Wat bij dit product dus blijkbaar geen probleem is. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereeen aan!

Voor vragen mag je me altijd persoonlijk een  berichtje sturen!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Marilyn - Beauty by Lynn
Fijn dat je een product hebt gevonden waar je huid zo snel op reageert!
14-06-2018 19:45
14-06-2018 19:45 • Reageer
wakeupkitty
Bij mij hielp het niets en daardoor laat ik mij niet weerhouden om geen zomerkleding aan te doen. Zon werkt genezend ook voor de droge, eczeem, vissenhuid. Dat schilveren blijft ook als je je insmeert. De oude huid moet er af en dat is de "stoornis". 
31-05-2018 10:15
31-05-2018 10:15 • Reageer