×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


My life my story

My life my story


Ik ben een jonge moeder van pas 23 jaar, zelf ben ik ook een moeders kindje ik hou veel van mijn moedertje en deed alles samen met haar tot op een dag 26 oktober 2013 in de ochtend ik merkte dat mijn moeder nog niet op gestaan was en dat is niks voor haar, want zei was altijd vroeg op. Dus ben ik gaan kijken waar ze was , eenmaal aangekomen bij de slaapkamer ..... kreeg ik de schrik van mijn leven . Mijn moeder ligt op de grond dus ik rende naar haar toe en probeerde haar wakker te krijgen, maar dit lukte niet ze was buiten bewust zijn . Toen ik haar recht wilde leggen zag ik dat haar mond scheef was en haar rechter kant niet meer kon bewegen en ze brabbelde wat .... maar kon er niks van verstaan dus ik heb meteen de ambulance gebeld , en daarna mijn broer die was al in de buurt alsof hij het aanvoelde hij was al onderweg  naar mij dus hij was er snel nog sneller dan de ambulance.  De ambulance eenmaal gearriveerd.  Hadden we een probleem toen moest de brandweer gebeld  want mijn moeder  kon niet met de  ambulance op een brancard via de trappen naar beneden ze waren te smal en te stijl! Dus het duurde nog een tijdje voor de brandweer er was en het werd steeds heftiger door dat ik geen antwoord kreeg van de ambulance wat er precies was gebeurd en wat er aan de hand was zei konden mij dit niet vertellen omdat ze het niet wisten . Dus eenmaal toen de brandweer er was kwamen z3i vanaf buiten met een lift met brancard erop om mijn moeder via het raam naar beneden te kunnen krijgen toen dit eenmaal bezig was dat zei naar beneden ging ben ik heel snel naar beneden gelopen en toen ik buiten aan kwam.  Was ik heel verbaasd dat mensen het gore lef hadden om het te filmen en te lachen alsof het zo grappig is . Ik werd zo boos want het was mijn moedertje die daar lag en ik ging er kapot aan dus eenmaal beneden werd ze overgezet in de ambulance en gingen we naar het ziekenhuis. Dit alles heeft meer als een uur geduurd zonder te weten wat er aan de hand is . Dus wij zijn eenmaal aangekomen in het ziekenhuis. Toen kwam er een arts kijken hij schijnt met een lampje in haar ogen maar daar reageerde ze niet op dus hij besloot en vertelde ons dat hij een filmpje zou gaan maken van haar hersenen . Ik was heel bang op dat moment omdat ik nogsteeds  wist wat er met mijn moeder was gebeurd . Dus eenmaal een scan gemaakt van haar hoofd moesten we opnieuw wachten tot de arts kwam . Dus hij kwam binnen ik was zo nerveus. En me broer had het ook niet meer . Op van de zenuwen.  De arts vertelde ons dat zei een zware herseninfarct heeft gehad in haar slaap en aan 1 kant verlamd is  en dat ze niet meer kan praten , nooit meer dat dit een blijvende schade zal zijn en zei haar leven verder moest in een rolstoel . Maar hij vertelde ook door dat zei ong 12 uur in die aanval heeft gelegen dat ze vocht had gekregen bij de hersenen en dat ze overgeplaatst moet worden  en mogelijk geopereerd moet worden aan haar hoofd om het vocht te kunnen verwijderen dat zou betekenen dat zei 50% 50% kans had om het te overleven dus ze werd overgeplaatst maar gelukkig hoefde ze niet geopereerd te worden en het duurde zeker 2 weken voor dat ze eindelijk een beetje bij was gekomen ze sliep alleen maar was heel erg afwezig deed haar ogen nauwelijks open... inmiddels zijn we 3 jaar verder en heeft zei nog 3 herseninfarcten gekregen en ze leeft nogsteeds ik ben zo trots op hoe ze vecht voor haar leven mijn moeder was zelfs bij de bevalling van mijn zoontje en heeft nu een elektrische rolstoel en ze doet haar dingetjes nog wat ze kan bijna niks dus . Dit was mijn verhaal en gebeurtenis 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties