×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


vervolg mijn lichaam

vervolg mijn lichaam


we hebben onze kleine meid wel faith genoemd. als zij namelijk niet geboren zou zijn dan hadden we er niet achter gekomen waarom ik zo bleef bloeden. Kanker noemen ze dat. tja wat kan deze ziekte je leven beïnvloeden.

ik heb daags voor kerstmis mijn baarmoeder verwijdering gekregen en ze hebben de hals meteen eruit gehaald. deze operatie ging vervolgens mis. ik moest ter op de operatie tafel ik had bloedingen en mijn ijzer daalde flink. ze hebben de bloeding kunnen stoppen. maar kreeg de volgende dag het Noro virus erbij. ik heb 2 weken lang daar gelegen in ziekenhuis. kerst. nieuwjaar. het waren 2 weken die mijn leven compleet veranderde. heb het licht gezien. heb kantje boord gelegen. dit gun je niemand om mee te maken. na 2 weken mocht ik naar huis en kon ik gaan herstellen. net onze kleine faith verloren ik had een baby nog in huis en moest door gaan.

na van loop van tijd in het jaar erop bleek ik lipoedeem en lymfoedeem eraan te hebben overgehouden want ze hadden ook een lymfeklier verwijderd uit de lies. nu draag ik de rest van mijn leven een drainage pak van tenen helemaal tot onder de borsten en dan de armen en handen weer. mijn benen zijn 8 cm gegroeid en zo spuug lelijk. zelfs mijn buik kan het ene moment plat zijn en vervolgens opgezwollen . mijn dikke darm is gestopt met werken of werkt heeeeeel traag ik kan ook nooit meer normaal naar wc. ik ben incontinent van voor en achter.

ook heb ik het acnes syndroom. dat weer te maken heeft met het zenuwstelsel wat aangetast is heb namelijk 3 keizersnedes 1 kijkoperatie. 1 baarmoederverwijdering gehad. door de acnes ben ik afgelopen 21 februari voor de 4de keer geopeerd in 1 jaar tijd in buik dus intotaal al 9 keer geopereerd in 5 jaar.

acnes is zeer pijnlijk omdat je als ware stroomstoring hebt in de buik. en daarom had ik 37.5 mg morfine pleisters 30 mg oxycodon en 20 mg oxycotin en arcoxia en buscopan. en dat alleen voor geen pijn te hoeven lijden.

wat kan kanker toch allemaal met een persoon doen. ik heb het overleefd maar moet nu mijn leven lang ervoor tekenen. we zijn bezig voor traplift. huis is al ver aangepast. en krijg taxi vervoer. ik heb een scootmobiel en rollater.

maar zonder kan ik niet functioneren.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties