Volgens mij ben ik echt een digibeet aan het worden haha. Sommige dingen heb ik megasnel onder de knie maar kan nu niet uitstaan dat het hier niet helemaal gaat zoals ik denk dat het moet haha. Misschien hebben jullie wat tips??

Volgens mij ben ik echt een digibeet aan het worden haha. Sommige dingen heb ik megasnel onder de knie maar kan nu niet uitstaan dat het hier niet helemaal gaat zoals ik denk dat het moet haha. Misschien hebben jullie wat tips??


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Haha, gewoon veel blijven oefenen ;-)
| 18:43 |
Werk jij op pc, tablet of telefoon? Dat maaktnook veel verschil.
Op tablet en telefoon heb je veel beperkingen.
| 09:49 |
Hoi Kiki, kijk eens op de sitemap, yoo.rs/sitemap, daar vind je veel links met nuttige informatie. Dat is een goed startpunt om de mogelijkheden van Yoors te gaan verkennen.
| 04:56 |
Dank je wel. Ik zal eens kijken
| 09:09 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen