×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Iets met.....duidelijk verschil :-)

Iets met.....duidelijk verschil :-)


Ik was altijd sceptisch over homeopatische geneesmiddelen of middeltjes/pilletjes etc wat nieuw op de markt kwam en voor van alles en nog wat zou helpen...Ja hoor....als dat werkelijk zou helpen tegen dit of dat zou iedereen het toch gebruiken dacht ik dan.Nou....zo sceptisch als ik altijd was zo zeker ben ik nu...Sinds 3 maanden gebruik ik CBD.....cannabisolie....in capsulevorm. En bij mij o.a heeft het baat.....Al 5 jaar bijna loop ik met Netelroos....drama!!! De jeuk....je wordt er soms letterlijk wanhopig en gek van. En het is echt waar.....je kan beter pijn hebben. Alles geprobeerd....van een simpele antihystamine tot een zo zware dat je er alleen maar meer last van krijgt..... onderzoeken...plakkers....prikken etc....niks gaf uitsluitsel. Ja....dat ik de geluksvogel ben die dus niet 1 vorm heb maar meerdere.....chronisch...Ok....daar moet ik dan maar mee leren leven denk je dan...Tot dat ik CBD ben gaan gebruiken. Nee het helpt niet in 1 dag. Ook niet in 2....ook niet in 3.Maar na een week of 4 a 5 begon ik daadwerkelijk verschil te merken. Het is zeker niet over maar als ik het een cijfer moet geven van 0 tot 10, zat ik voor dat ik CBD gebruikte zeker tussen en 9 en een 10. Nu.....tussen een 4 en 5. Kortom....nu na 3 maanden is dat dus een halvering van de aanvallen. Ze werden minder heftig, trokken sneller weg en waar ik soms bij het stoten tegen een deur al een mega reactie kreeg heb ik nu niks. Het is eigenlijk heel bizar. Maar het werkt echt!! En als je de bijsluiter leest...kan het voor veel meer dingen helpen. Pijn, vermoeidheid, migraine, kloppende ogen, fantoompijn, stress, en diverse andere dingen. De lijst is zo lang....En ja natuurlijk vraag ook ik me af, waarom dit niet eerder is uitgevonden of op de markt is gebracht. Ik las veel op internet en facebook dat het ook tegen tumoren zou helpen..heel eerlijk?? Daar ben ik zelf persoonlijk nog wel sceptisch over, en heb er ook niet iemand over gehoord binnen mijn kennissen/vrienden/familie. Maar ik zeg wel : baat het niet dan schaad het ook niet. En zo ben ik er zelf ook achter gekomen dat er blijkbaar een stofje inzit wat bij mij me hystamine afneemt, waardoor mijn reacties van netelroos drastisch zijn afgenomen. Nee het is nog niet 100 % weg, want als ik nu paprika ga eten heb ik toch een soort van probleem haha. Maar raadt ik het aan? Ja...zoals ik al zei, baat het niet dan schaad het niet. En bij scheelt het een hele hoop slapeloze nachten van de jeuk.


X

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.Bodycoach
Heel fijn te horen dat ook jij goede resultaten hebt met CBD. Ik ga er mij binnenkort ook aanschaffen, kijken wat het voor me kan doen.
11-11-2017 13:43
11-11-2017 13:43 • Reageer
Blogs van Linda
Super dat je iets gevonden hebt dat werkt! Van CBD (en THC) is al heel lang bekend dat het genezend werkt voor diverse dingen. Maak je de capsules zelf of van de drogisterij (kruidvat oid)? zit nogal wat kwaliteitsverschil in. Heb zelf een tijdje CBD olie gebruikt voor Fibromyalgie pijnen. Werkte daarvoor ook wel goed, maar werd me te duur.
10-11-2017 11:17
10-11-2017 11:17 • Reageer