Je hebt van die dagen.......

Je hebt van die dagen.......


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms heb je van die dagen..... Dat je gewoon ontzettend gelukkig bent maar toch net iets mist.

Wat ga je dan doen? Dan doe je je hondje aan de riem en dan ga je lekker een rondje lopen, nadenken, frisse neus halen, en nog meer nadenken. Waarover? Over van alles. Over wat je hebt en wat je niet hebt....

Je zet dan alles op een rijtje en knijp je in de handen als je nadenkt over alles wat je hebt, alles waar je zelf hard voor heb moeten knokken. Soms gaan bepaalde dingen niet vanzelf, ok, maar dat hoeft ook niet, hoewel het soms wel een hoop zou schelen. Maar nu kun je zeggen: ja, dit is allemaal van mij en hier heb ik alles voor gedaan om het zo te krijgen....


Maar ja dan heb je natuurlijk ook de andere kant.....Wat heb je niet? Ondertussen een paar kilometer verder heb je dat ook allemaal op een rijtje en ga je nadenken over hoe je dat wat je niet hebt wel zou kunnen krijgen. Ja met sommige dingen kun je natuurlijk knokken tot je een ons weegt maar je hebt er geen invloed op. Of wel? Nee sommige dingen heb je geen invloed op en gebeuren je gewoon. Of in mijn geval hahah, die gebeuren niet. En ben ik dan nu heel zielig?? Nee integendeel, het heeft mij alleen maar sterker gemaakt. En ik ben er nog steeds van overtuigd dat er ooit een dag komt dat dat juist mij ook gebeurd haha. 

En dan loop je met een grote glimlach weer je rondje terug..... Al kijkend over een stilstaand ijsselmeer. Hoe vredig....Niemand die je wat doet. En dan vraag je je nog 1 ding af......Ben ik tevreden met wat ik heb en ben ik gelukkig??

Ja!! Alles wat ik heb is 1000% van mij, heb ik alles aan gedaan om dat van mij te krijgen en daar ben ik zeker tevreden mee.

Mijn grote levensles is ook altijd geweest....'' wees tevreden met wat je hebt''

En dat ben ik. :-)Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooie blog: dit is echte rijkdom!
| 13:25 |
Je kan ook lang niet alles hebben hé.
| 15:33 |
Ik ben het helemaal met je eens. Kijk naar wat je hebt en niet naar wat je niet hebt... ;) Mooi blog!
| 10:20 |
Dat is een mooie levensles
| 13:39 |
Precies, tevreden met wat je hebt is het grootste geluk!
| 13:14 |
Dat is een mooie contemplatie. Wie tevreden is met wat hij heeft, is een gelukkig mens.
| 13:08 |
Zo is het ook wees tevvreden met wat je hebt mooi hoor
| 12:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen