×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Spannend.....deel 4...slot

Spannend.....deel 4...slot


Die schaduw.....Die is niet van een lamp, niet van de hond want die ligt in haar mand....Shit......" wat is er" hoor ik aan de andere kant van de telefoon. " er is iemand in me huis " zeg ik...."Welnee, je ziet spoken". Nee echt niet......ik zie iemand achter me deur staan.....de structuur van een persoon. "Blijf aan de lijn!!"....Heel stil loop ik naar de woonkamerdeur.....Ik durf bijna niet te ademen....Ok, kom op....ik pak een fles om me te kunnen verdedigen...1.......2.......3!!! Ik trek de deur open en krijg bijna een hartverzakking. " hoi "          Daar staat hij.....weer die onbekende persoon....Ik wordt nu echt bang en boos en wil hem slaan met de fles die ik in me hand heb maar hij is te snel. Hij pakt stevig me arm vast en rukt die fles uit me handen." ik heb je al zovaak gezegt dat ik alleen maar met je wil praten" " wie ben je in godsnaam? " ik ken je niet eens. " ga weg!!. Het begint een worsteling te worden. Ik gil maar hij legt zijn hand op mijn mond.. Ik ruk me los en wil de voordeur openen om voor hulp te roepen...Te laat...hij trek me terug naar achter en duwt me tegen de muur met zijn hand op me mond. Gelukkig heb ik de lijn opengelaten en blijkt dan de vriend de politie gebeld heeft....Ik kijk hem angstig aan, maar zie ook een geschrokken blik van hem. Wie ben jij? Vraagt hij me...Heh?? Wat is dit?? Wie ben jij vraagt hij nog een keer, en laat me rustig los. Ik spring opzij....Hij is opeens zo verbaasd dat ik er niks meer van snap."Jij vraagt wie ik ben maar wie ben jij in godsnaam? In de verte hoor ik sirenes, in de hoop dat deze voor mij zijn bedoeld.Gelukkig ze bellen bij mij aan..ik laat ze binnen terwijl de "onbekende" in de hal blijft staan en niks zegt of doet..De politie komt binnen : mevrouw bent u in orde? Nou nee, de eerder door jullie vrijgelaten onbekende staat in me huis, en heeft me soort van aangevallen!!Ze nemen hem mee en nemen wederom mijn verklaring op. En de aangifte wordt de volgende dag definitief gemaakt. Na het tekenen van de aangifte vraag ik of ze mij kunnen vertellen wie de onbekende is. Het spijt ons mevrouw maar daar mogen we geen uitspraken over doen.Wat?? Waarom niet?? Jullie kunnen me toch vertellen wie het is?? Ik heb nog steeds geen idee. Sorry mevrouw, u zult een oproep krijgen om te getuigen tegenover de rechter. Een paar weken later krijg ik inderdaad een oproep van de rechtbank. Echter.....niet om te getuigen...Ik mag volgens de brief in het beklaagde bankje gaan zitten. Er is aangifte naar mij gedaan wegens stalking. Een moment later verschijnt de politie weer voor mijn deur. Er stappen 2 mannen uit...Terwijl ik naar de heren toe wil lopen schrik ik me rot!! De " onbekende" staat daar met een grijns op zijn gezicht....In uniform!!!


En dan schrik je wakker.....grrrrrr

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Ingrid Tips en meer
Gelukkig maar. Toch?
17-02-2018 00:31
17-02-2018 00:31 • Reageer
aaltje
dit was geweldig vind je het jammer dat je wakker schrok of...
01-02-2018 19:03
01-02-2018 19:03 • Reageer
Hans van Gemert
Maar goed dat je wakker werd, wie weet wat er anders met je gebeurd was!
28-01-2018 00:23
28-01-2018 00:23 • Reageer
Schorelaar
je maakt wel lange nachten op deze manier :(
28-01-2018 00:14
28-01-2018 00:14 • Reageer
Gerrit112ph
Wat een spannende droom. Met veel spanning gevolgd.
28-01-2018 00:12
28-01-2018 00:12 • Reageer