×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Terug van weg geweestHoi,

Even wat bij schrijven. Laatste keer dat ik inlogde ja alweer 3 maand geleden, de zomer reeds voorbij en hier in Denemarken zakken de temperaturen toch alweer naar een herfstperioden.

Veel regen gezien dus best blij dat ik een weekje bij de familie heb doorgebracht zodat we toch wel lekkere zomerse temperaturen hebben kunnen meemaken.


Ik heb ook voor het eerst mijn dochter 6 weken moeten missen, ik heb het overleefd maar het was wel zwaar zeker omdat ze toch nog best jong is. We hebben ook geleerd der jonge zusje mist de grootte zus enorm.

Eindelijk is de oudste nu eindelijk begonnen in de voor klassen. Het jaartje voor ze hier naar de grootte school gaan. Het kind komt eindelijk is terug lekker uitgeteld thuis.

Ja die jongste die begint nu aan haar ik ben bijna 2 en ik zeg nee fase. Als je eerste kind zo super makkelijk was op die leeftijd heb je het wel ineens zwaar als je 2de volledig tegen over gesteld is.


Nu eindelijk vandaag mag ik beginnen aan de taal les, ze zijn hier best vergeetachtig bij de gemeente en blijkbaar extra hulp als je vanuit een ander EU lidstaat komt is niet toegewezen.

Ik was best wel even gechoqueerd, vraag je hulp voor het vinden van een werk plek, cv opstellen en algemene begeleiding. Krijg je de reactie, aangezien u geen vluchteling bent en reeds al inwonen bent van de EU kunnen we u NIET helpen.

Vraag ik me af is dit dan ook geen vorm van discriminatie ???


In ieder geval weer even lekker bij geschreven volgende keer een beetje meer uitwerken maar nu even verder aan men kopje thee en zo meteen naar de eerste kennismaking op school
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts