'Vrienden' verwijderd uit leven

'Vrienden' verwijderd uit leven


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Onlangs heb ik vroegere vrienden verwijderd uit mijn leven. Het begon toen ik merkte dat ik werd buitengesloten. Ik besloot dit te bespreken, maar dit werd zeer snel geminimaliseerd. Erger nog, ik 'verweet hen' door dit te vermelden. Ik vond dat het niet aan mij was ze opnieuw uit te nodigen. Dit is enkele maanden zo doorgegaan, tot ik er genoeg van had. Ze bleven onderling afspreken, maar ik werd nooit meegevraagd. Ik vond dat het tijd was schoon schip te maken en heb deze mensen verwijderd op Facebook en uit mijn leven. Ook al waren we vroeger zo close, ik vond dat dit respectloos gedrag was naar mij toe. Inmiddels heb ik gezien dat deze familieleden me ook allemaal verwijderd hebben van Facebook, terwijl ik met hen op zich geen problemen had. Het is niet fijn natuurlijk, maar ik vind dat ik beter verdien dan dit. Ik hoop dat jullie dit ook vinden!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hele moedige beslissing!! Ook moeilijke beslissing maar het is goed om alleen met mensen om te gaan die net zo graag met jou om willen gaan als jij met hun !!
| 22:09 |
Heel knap van jou dat je voor jezelf kiest, dat siert jou!
Ik heb zelf ook artikel geschreven over slechte vrienden.
yoo.rs/3daafec1712956e63b144203d6acdcad/blog/wat-te-doen-met-slechte-vrienden-1522443379.html?Ysid=97230
| 20:01 |
Je moet doen wat voor jou goed voelt
| 01:43 |
Op dit moment maak ik het zelfde mee!
Sterkte!!
| 23:03 |
Bedankt, jij ook, want je weet vast beter dan wie dan ook hoe dit voelt!
| 13:30 |
ik ken het ook maar uiteindelijk zul je inzien dat dat geen echte vrienden zijn
| 20:38 |
Dat denk ik ook..
| 21:27 |
Zulke "vrienden" kun je maar beter kwijt dan rijk zijn... ik weet het, het is niet leuk! Ik weet er helaas alles van.. maar je kunt maar beter weten waar je aan toe bent... sterkte!
| 03:40 |
Bedankt!
| 08:26 |
Wat érg zeg. En je hebt geen enkel vermoeden waarom?
| 22:35 |
Nee. De eerste keer 'was het niet zo bedoeld'. Maar als dit echt zo was, bleef dit niet aanhouden denk ik zo maar..
| 22:37 |
Nee en hun families zouden je ook niet van Facebook gooien. Jeetje wat erg. Maar je hebt er goed aan gedaan hoor.
Leef je leven maar en maak nieuwe vrienden.
| 22:39 |
Bedankt voor de steun! :)
| 22:40 |
Graag gedaan en vergeet nooit dat jij goed bent zoals je bent hoor. Heel belangrijk. Xxx
| 22:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen