Action Bullet Journal

Action Bullet Journal


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het zat eraan te komen: een Bullet Journal te koop bij Action! Ik teste hem voor je uit.

De eerste pagina's van de Action Bullet Journal staan voorbeelden. Voorbeelden van weeklys en van monthlys (wekelijkse en maandelijkse overzichten). Zelf werk ik alleen met wekelijkse overichten en werk ik vooruit, zodat ik altijd alles kwijt kan. Ook staan er nog wat doodle voorbeelden in (tekeningen) en een leuke quote. Daarna een hoop lege dotted pagina's om zelf aan de slag te gaan.

De Bullet Journal van Action heeft 150 pagina's van 90 grams papier. Dit is dus redelijk dik papier. Ik testte dan ook meteen uit of mijn pennen en stiften niet door zouden drukken op de achterzijde van het papier. De marker van HEMA drukte wel wat door op de achterzijde, maar de rest van de stiften en pennen niet. Dit is op de laatste pagina gedaan, dus weet ik nu welke ik wel en niet kan gebruiken in deze Bullet Journal.

De Action Bullet Journal blijf goed open liggen. Dit is erg fijn als je bezig bent met tekenen en kleuren. Helaas blijft het ook openstaan als je klaar bent en hem dicht wilt doen. Dit is makkelijk op te lossen met een elastiek om de Bullet Journal heen, zodat het dicht blijft.

Hebben jullie deze Bullet Journal al uitgeprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat gebruik jij voor vlakken ofzo in te kleuren?
| 16:47 |
Vooral Stabilo fineliners en stiften (68 en 88 serie) en gewone kleurpotloden.
| 23:07 |
Super leuk en schattig!
| 17:02 |
En Goedkoop ;-)
| 19:46 |
Oh gaaf!! Bedankt! Zal eens gaan kijken
| 19:37 |
Zeker doen ;-)
| 19:46 |
Ik hou ervan , heb overal opschrijfboekjes liggen met tekeningen en verhaaltjes en ideetjes om ooit te maken
Agenda heb ik ook nog steeds op papier en zelfgemaakt van een gewoon schrijfboekje met arde kaft
Voorgedrukte boekjes zijn soms leuk , maar meestal beperkt dat mij juist . ik heb liever gewoon een leeg boekje die ik zelf kan vullen
| 12:19 |
Dit zijn lege boekjes (wel met kleine stippen op het papier om goed te kunnen tekenen). Alleen op de eerste paar pagina's staan voorbeelden. Je kunt deze dus heerlijk zelf vol "kliederen".
| 13:25 |
Wellicht een domme vraag.. wat is het/wat kun je er mee?
| 11:46 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen