×

Yoors


Inloggen
×

YoorsComplimenten Dag

Complimenten Dag


Het is vandaag Nationale Complimentendag. De dag om iedereen een welgemeend complimentje te geven. En dat nog wel op de dag dat ik 12,5 jaar in dienst ben bij mijn werkgever.

Dus bij deze wil ik mijn complimenten geven aan alle Yoors Leden. Super dat jullie de tijd nemen om mijn blogs te lezen en mijn foto's te bekijken. Dank jullie wel dat jullie reacties geven! Top, dat jullie hier ook lekker posten, zodat ik (en andere) ook weer bij jullie kunnen lezen en bekijken.

Dank je wel Henkjan voor het opzetten van dit geweldige platform waar wij onze verhalen en foto's kwijt kunnen.

Dus mijn complimenten alle jullie allemaal die hier actief zijn! Laten we met z'n alle (en nog veel nieuwe mensen) zo door gaan!!


Liefs Kim

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!