×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
DIY - Disneyland Boekje

DIY - Disneyland Boekje


Bijna…. bijna…. gaan we naar Disneyland!

Super leuk en spannend voor de kinderen. Maar wat hebben we er zin in. Ik ben zelf al een aantal keren in Disneyland geweest. Van de allereerste keer toen ik een jaar of 10 was weet ik nog dat we een boekje daar hadden gekocht om handtekeningen van de Disney figuren te kunnen verzamelen. En dat mogen onze kids natuurlijk ook! En daarom heb ik zelf leuke boekjes voor ze gemaakt.

IMG_20180912_144925_158

Aangezien we Disneyland gaan bezoeken als ze daar Halloween thema hebben is het boekje ook in Halloween thema. De boekjes kocht ik bij Trekpleister voor slechts € 1,49 per stuk. Het zijn boekjes met volledig witte bladzijdes, ideaal, want eigenlijk horen ze verticaal maar horizontaal is makkelijker om te gebruiken zoals wij dat willen.

Ik heb vervolgens leuke afbeeldingen gezocht op internet. Nadat ik de juiste afbeeldingen gevonden had heb ik deze afgedrukt op A8 formaat (vier verschillende afbeeldingen op een sticker vel in A4 formaat). Deze vervolgens uitgeknipt en op de boekjes geplakt (easy-peasy).

Met deze unieke boekjes gaan de kinderen dus op handtekeningen jacht. Tevens zullen we na het verblijf hier leuke foto’s in plakken. De kids hebben dan meteen een leuk aandenken en kunnen via dit boekje op school vertellen en laten zien wat ze allemaal gedaan en beleefd hebben.


Vinception
Wat een onwijs leuk idee! Zo vergeten ze dat nooit meer :)
11-10-2018 20:53
11-10-2018 20:53 • Reageer