DIY Iron Man Uitnodigingen


Het is alweer januari, dat betekend voor ons een drukke maand met de verjaardagen van allebei de kids. Dus ook weer tijd voor de uitnodigingen blogs!

20180301_210102

De uitnodiging van dametje heb ik al eerder online gezet. Dit jaar hebben we voor haar gekozen voor Mickey Mouse thema. De blog daarover vind je HIER. Later zal ik nog een blog schrijven over wat we naast de uitnodigingen nog gedaan hebben om het een Mickey feestje te laten zijn.

Voor ons ventje hebben dit jaar Iron Man thema. Daar moesten natuurlijk ook passende uitnodigingen voor gemaakt worden en dat hebben we dan ook gedaan.

20190109_131701

We hebben als uitnodiging het hoofd van Iron Man gemaakt van karton papier, waarbij de kin uit te trekken is. Daarop is te lezen wanneer en hoe laat het feestje gegeven wordt. Het was wel even passen en meten met hoe we het beste dit aan konden pakken en ook zo dat het niet volledig uit elkaar kon gaan, maar het is gelukt!

Super gaaf toch? En goed gelukt al zeg ik het zelf 😉

Alles is gemaakt van karton papier en ik heb er natuurlijk ook weer een mal van gemaakt. Mocht je interesse hebben, stuur me dan even een berichtje en ik stuur je de mal toe.

Ik ga nu druk bezig met de traktaties, die laat ik uiteraard als ze klaar zijn in een andere blog ook zien.