Dodow Slaaplamp

Dodow Slaaplamp


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Val je vaak moeilijk en rusteloos in slaap? Dan is Dodow slaaplamp ideaal voor je.

Dodow kun je instellen op 8 minuten of op 20 minuten. Tijdens de gekozen periode schijnt de Dodow een rond blauw light op je plafond. Om in slaap te vallen kijk je naar dit blauwe light. Als de cirkel groot wordt dien je in te ademen en je ademt uit als de cirkel kleiner wordt. Het beste werkt dit als je ademt met je onderbuik en niet "probeert" in slaap te komen. Door de adem oefening val je automatisch in slaap.

Ik moet zeggen ik heb het geprobeerd en val met Dodow makkelijk en sneller in slaap. Je concentreert je namelijk op twee dingen: je ademhaling en de lichtcirkel. Normaal gezien lig ik in bed en komen er allemaal ideeën in mijn hoofd, of realiseer ik me nog taken die ik moet doen (al dan niet voor werk) of ga ik een spelletje liggen spelen.

Het apparaat is niet groot en is dus makkelijk rondom je bed te plaatsen. Ik plaats hem op de rand van mijn bed. Hij gaat automatisch uit, dus als je in slaap valt schijnt de lamp niet nog de gehele nacht door.

Ik ben er erg blij mee en ga hem zeker nog regelmatig gebruiken!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
wat grappig! ik had dit eerder moeten weten in mijn zwangerschap kon ik niet goed in slaapkomen. was erg handig geweest.
| 15:05 |
Dat zou dan inderdaad handig zijn geweest...
| 15:38 |
Kan ik ook wel gebruiken :o
| 14:13 |
Wie weet ... ;-)
| 15:02 |
Leuk
Waar kan je ze kopen?
| 11:58 |
Geen idee, ik heb er een gekregen om te reviewen..... misschien dat ik hem nog ga verloten als de review periode voorbij is ;-)
| 12:00 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen