Uitnodigingen en Traktaties Freeprintables

Uitnodigingen en Traktaties Freeprintables


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eindelijk kan ik jullie mededelen dat een aantal van de traktaties en uitnodigingen die ik gemaakt heb online staan als printables.

Deze zijn terug te vinden op de pagina DIY by Kim. Je moet hiervoor wel even inschrijven voor de nieuwsbrief. Het is niet zo dat je bedolven wordt met nieuwsbrieven, maar ik wil wel jullie laten weten als ik weer een leuke nieuwe printable online zet.

Ze zijn te downloaden als PDF. Lees je wel even mijn algemene voorwaarden voordat je ze download?! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat MIJN ontwerpen die ik gratis (met liefde) met jullie deel verkocht gaan worden. Ik deel ze zodat andere kinderen ook leuke traktaties en uitnodigingen hebben en niet zodat andere er over mij rug geld aan kunnen verdienen. Ik zou het wel leuk vinden als je meldt dat je het bij mijn site gedownload hebt. Mocht ik toch iemand tegen komen die mijn ontwerpen verkoopt, dan zal ik hiervan aangifte doen. Maar hopelijk komt het niet zover en maken eerlijke mensen gebruik van mijn ontwerpen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ga ik onthouden!
| 14:36 |
Mocht je iets anders willen, kun je altijd een berichtje sturen ;-)
| 15:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen