×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Uitnodigingen en Traktaties Freeprintables

Uitnodigingen en Traktaties Freeprintables


Eindelijk kan ik jullie mededelen dat een aantal van de traktaties en uitnodigingen die ik gemaakt heb online staan als printables.

Deze zijn terug te vinden op de pagina DIY by Kim. Je moet hiervoor wel even inschrijven voor de nieuwsbrief. Het is niet zo dat je bedolven wordt met nieuwsbrieven, maar ik wil wel jullie laten weten als ik weer een leuke nieuwe printable online zet.

Ze zijn te downloaden als PDF. Lees je wel even mijn algemene voorwaarden voordat je ze download?! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat MIJN ontwerpen die ik gratis (met liefde) met jullie deel verkocht gaan worden. Ik deel ze zodat andere kinderen ook leuke traktaties en uitnodigingen hebben en niet zodat andere er over mij rug geld aan kunnen verdienen. Ik zou het wel leuk vinden als je meldt dat je het bij mijn site gedownload hebt. Mocht ik toch iemand tegen komen die mijn ontwerpen verkoopt, dan zal ik hiervan aangifte doen. Maar hopelijk komt het niet zover en maken eerlijke mensen gebruik van mijn ontwerpen.
_PetitCorbeau_
Ga ik onthouden!
31-05-2017 14:36
31-05-2017 14:36 • 1 reactie • Reageer
KimsBlog
Mocht je iets anders willen, kun je altijd een berichtje sturen ;-)
31-05-2017 15:02
31-05-2017 15:02 • Reageer