×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
004||Roses-Shawn Mendes (verhaal)

004||Roses-Shawn Mendes (verhaal)


Na een hele leuke dag met Shawn in Montreal, ben ik dan toch weer thuis. Shawn gaat door naar New York en ik ga verder met mijn werk. Ik vind het jammer, want het werd net leuk. Ik heb het idee dat ik echt een band met Shawn heb opgebouwd. En dan die zoen. Hij spookt continue door mijn hoofd en elke keer krijg ik weer kriebels.

“Lucie, waar zit je toch met je gedachten?” Mijn beste vriendin Sam kijkt mij verbaasd aan.

“Sorry. Ik was met mijn gedachten bij…”

“Shawn? Ja dat heb ik door. Hoe was het?”

“Leuk. We hebben het interview gedaan, ik ben naar zijn concert gegaan. Vervolgens ben ik mee gegaan naar Montreal waar we een videoclip hebben opgenomen en daar hebben we gezoend.” Sam haar ogen worden groot.

“Je eerste zoen was voor een videoclip?” Ik knik en zucht. Dit maakt het niet beter. Mijn eerste zoen in een videoclip, waarschijnlijk was ik hartstikke slecht. Maar aan de andere kant, mijn eerste zoen was wel van Shawn Mendes.

“Niet zo down, Luce. Het komt wel goed.” Ik reageer er niet op. Ik heb echt geen idee of het goed komt. Mijn telefoon trilt in mijn zak. Ik kijk en zie dat ik een berichtje van Shawn heb. Ja, we hebben nummers uitgewisseld.

Hey Lucie, alles goed? Ik wilde je even laten weten de videoclip volgende week uitkomt en dat het er super cool uitziet! Hier is een klein stukje! X Shawn

Ik glimlach en open het filmpje. Het stukje van de videoclip is dat we zoenen.

“Wauw, dat is nog eens een zoen,” mompelt Sam. Ik kijk haar aan en zie dat ze mee kijkt.

“Maar waarom stuurt hij dit stukje?” Het is dan misschien wel het beste stukje van de hele videoclip of moet ik dit zien als een hint? Sam haalt haar schouders op. Ik stuur Shawn een berichtje terug.

Hey Shawn! Ik kan nu al niet wachten tot de videoclip uitkomt! Met mij is alles goed. Met jou? Hoe is het in New York? X  Lucie

Ik leg mijn telefoon weer weg en neem een slok van mijn thee. Sam begint een heel verhaal te vertellen over haar leuke collega, waar ze al maanden een crush op heeft. Zonder dat ik het wil dwalen mijn gedachtes weer af naar Shawn. Zal hij het leuk hebben in New York? Denkt hij ook aan mij? Vast niet.

“Volgens mij heeft er nog iemand een crush.” Verbaasd kijk ik Sam aan.

“Wie?”

“Jij, dombo. Je zit voor je uit te staren met een zielig gezicht en ik weet zeker dat je aan Shawn denkt.”

“Is het zo duidelijk?” Sam knikt met een kleine glimlach.

“Maar ik heb genoeg thee gedronken, zullen we verder winkelen? Ik heb nog nieuwe outfits nodig.” Ik schud lachend mijn hoofd. Sam heeft echt een kledingkast vol hangen met kleding, maar dan ook echt vol. En dan nog zeuren dat ze geen kleding heeft om aan te trekken.

“Laten we dat dan maar gaan doen,” stem ik in. We betalen onze drankjes en verlaten dan het restaurant. We gaan terug de winkelstraat in en gaan de ene winkel na de andere winkel in. We passen van alles, maar kopen eigenlijk vrij weinig. Niets is echt leuk genoeg om te kopen.

“En nu ben ik er klaar mee,” mompelt Sam gefrustreerd als we bij de laatste winkel zijn in de winkelstraat en nog niets hebben gekocht.

“Laten we naar huis gaan. We kunnen op internet kijken of we daar wat vinden.”

“Ik heb nu wat nodig. Ik kan morgen niet in de kleren van gisteren aankomen.” Ik zucht. Soms kan Sam echt een drama queen zijn.

“Dan mag je wel wat van mij lenen, maar zullen we nu gaan?” Sam knikt. Met de bus gaan we naar mijn huis, waar Sam meteen naar mijn kledingkast loopt en van alles past.

“Mag ik deze lenen?” Ze houdt een zilveren jurkje omhoog. Ik snap niet dat die nog in mijn kast ligt. Ik draag nooit jurkjes.

“Je mag hem zelfs houden.” Sam glimlacht.

“Maar ik ga dan, want ik moet straks weer werken.” We nemen afscheid van elkaar en dan gaat Sam naar huis. Ik check mijn Social Media-accounts en zie dat Shawn mij is gaan volgen, waardoor ik nog meer volgers erbij heb. Ik stuur Shawn een berichtje.

Bedankt voor het volgen! :) X Lucie

Ik krijg meteen een berichtje terug van Shawn.

Geen probleem! Je artikel is goed gevallen bij de mensen! Het was een erg leuk stukje! :)  X Shawn

Dank je!

Ik glimlach als ik word gebeld door Shawn.

“Hey Lucie,” zegt Shawn als ik opneem.

“Hey Shawn, alles goed op tour?”

“Ja! New York is super! Hoe is het thuis?”

“Leuk, denk ik. Het gewone leven begint weer.”

“Klinkt saai.”

“Is het ook wel een beetje.” Shawn begint te lachen, waardoor ik glimlach.

“Misschien heb ik een oplossing om het minder saai te maken,” zegt Shawn geheimzinnig.

“Vertel.”

“Ik heb het er met je baas overgehad en ze willen dat je een soort serie gaat schrijven over mijn leven op tour en hoe dat allemaal gaat. Als je dat dus wilt mag je mee op tour?”

“Serieus?”

“Ja, heel serieus.” Oh my god. Ik heb hier geen woorden voor. Ik ga gewoon met Shawn Mendes mee op tour!

“Oké! Vanaf wanneer mag ik mee?”

“Er is een vliegticket naar je onderweg en het vliegtuig vertrekt over 8 uur, naar Washington.” No way! Dit is zo gaaf!

“Dan zie ik je dan,” glimlach ik.

“Wacht! Ben je fan van Harry Potter?”

“Wie niet?” lach ik. Shawn lacht ook.

“Dan zie ik je in Washington!”

“Tot in Washington!” Ik hang op en slaak een klein gilletje van blijheid. Ik ga met Shawn mee op tour!

 

 


Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.Blogglovers
zo leuk geschreven!
27-09-2017 07:51
27-09-2017 07:51 • Reageer
Miekjee125
aaah ze is verlieft!
27-09-2017 07:35
27-09-2017 07:35 • Reageer
notifications_noneadd
21-10-2018 19:02
1 volger , 1 antwoord