×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
024||Roses-Shawn Mendes (verhaal)

024||Roses-Shawn Mendes (verhaal)


“Shawn, Lucie! Opstaan!” Ik kijk op en zie dat Aaliyah tussen ons in is komen liggen.

“Wat is er Aaliyah?” vraag ik en gaap even.

“We gaan vandaag naar Disney world!” roept ze blij. Shawn mompelt iets onverstaanbaars.

“We zouden pas rond de middag vertrekken,” zucht ik. Shawn en ik hebben gisteren nog tot laat gepraat, wat achteraf niet echt een goed idee was.

“Ja en het is nu tien uur, wat betekend dat we over twee uur vertrekken. Shawn moet zijn koffer nog inpakken.”

“Ga weg, Aaliyah,” mompelt Shawn en probeert haar weg te duwen, maar dat lukt niet helemaal aangezien hij nog niet helemaal wakker is.

“Nee, we gaan naar Disney!” Ik kan eigenlijk wel snappen dat Shawn er geen zin in heeft. Hij is net een dag thuis.

“We komen zo,” zeg ik tegen Aaliyah. Ze zucht, maar verlaat dan wel de kamer. Ik leg mijn hand op Shawn zijn wang en wrijf er zachtjes overheen. Shawn zucht even.

“Kom. We moeten wel echt om tien uur vertrekken.” Ik sta op uit bed en kleed mij aan. Shawn blijft nog in bed liggen. Ik neem mijn koffer mee naar beneden.

“Ligt hij nog steeds in bed?” zucht Aaliyah.

“Ja. Is er al koffie gezet?”

“In de keuken,” zegt Manuel. Ik loop naar de keuken waar ik kop koffie voor Shawn in schenk en weer terug naar boven loop. Shawn ligt nog steeds in bed en is druk op zijn telefoon bezig.

“Ik heb koffie voor je.” Shawn gaat rechtop in bed zitten en pakt de kop koffie van mij over. Hij neemt een grote slok. Ondertussen begint hij toch zijn koffer in de pakken.

Als Shawn dan eindelijk klaar is, kunnen we vertrekken naar Florida.

***

“Dit is bizar,” mompel ik als we in de hotelkamer staan. Het is een redelijk kleine hotel kamer, maar het ziet er zo mooi uit! Het is helemaal in het thema van Disney en het bed is zo groot! Ik zet mijn koffer neer en laat mij op het bed vallen. Dit bed ligt zo lekker! Shawn komt naast mij liggen.

“Dit bed ligt het lekkerst van alle hotels waar ik tot nu toe ben geweest.” Ik sta op van het bed en loop naar de badkamer waar ik mij even opfris. Ik pak mijn mobiel en mijn pinpas en trek Shawn dan mee de hotelkamer uit. Aaliyah en Karen staan al op de gang te wachten.

“Pap zit nog op de wc,” zucht Aaliyah. Shawn lacht even.

“Natuurlijk zit hij nog op de wc.” Als Manuel dan eindelijk klaar is, lopen we met zijn allen naar beneden. We verlaten het hotel en staan bijna meteen in het park. We laten onze kaartjes zien bij de ingang en lopen naar binnen. Aaliyah rent meteen naar een winkeltje. Lachend zet ze Mickey Mouse oren op.

“Die zijn zo leuk!” roep ik naar haar. Ik pak zelf ook Mickey Mouse oren en zet ze op. Lachend zet ik ze ook bij Shawn op zijn hoofd.

“Staat je goed,” lacht Karen. Shawn kijkt in de spiegel en knikt goedkeurend. Met zijn drieën lopen we naar binnen en rekenen de oren van.

“Waar gaan we eerst heen?” vraagt Aaliyah.

“It’s a small world!” roept Shawn. Aaliyah pakt de park kaart en begint te lopen. Wij lopen braaf achter haar aan. Ik pak Shawn zijn hand vast. Hij glimlacht even. Onderweg maken we bij het kasteel nog wat foto’s. Als Karen de foto’s laat zien, laat ze ook een foto zien van Shawn en mij. Ze heeft die net gemaakt toen ik Shawn zijn hand vast pakte. Het ziet er erg grappig uit dat we allebei die Mickey mouse oren op hebben.

“Goals,” fluistert Aaliyah in mijn oor. Ik schud lachend mijn hoofd. We lopen door naar It’s a Small world, waar het enorm rustig is. We sluiten aan in de rij en al snel kunnen we in het bootje stappen. Shawn en ik zingen lachend mee met de tekst, wat de hele dag nog wel zal blijven hangen. Ze hebben het wel erg leuk gedaan.

Als we uit de attractie komen gaan we door naar de Mad Tea Party, oftewel de draaiende thee kopjes. Het is een beetje krap, maar met zijn drieën passen we er uiteindelijk toch in. Misselijk komen we uit de attractie.

“Hij ging wel heel snel rond,” zegt Aaliyah. Als je toe kijkt lijkt het wel mee te vallen, maar het gaat best wel snel.

“Nu gaan we naar de auto’s,” zegt Shawn en pakt de kaart uit Aaliyah haar handen. Hij loopt voorop.

Shawn stopt met lopen. Ik ga naast hem staan en kijk met hem mee.

“Je bent verkeerd gelopen,” lach ik. We lopen het stuk weer terug en komen dan wel aan bij de auto’s. We nemen een fastpass, omdat er best wel een lange rij staat.

“Ik wil wel in een roze auto,” zegt Shawn lachend. Ik grinnik. Als wij aan de beurt zijn, hebben we ook nog echt een roze auto. Ik ga naast Shawn zitten. Shawn zit achter het stuur.

“Dit rijdt vreselijk!” roept hij uit. We slingeren over de baan en botsen de hele tijd tegen de rails aan. Ik kijk achter mij en zie dat Aaliyah het zelfs nog beter kan!

“Je moet hem recht houden!” roept Aaliyah. Eigenlijk hoef je niet eens te sturen. Shawn trapt het gaspedaal in. We gaat het hardst over de baan. We botsen bijna tegen het autootje voor ons aan.

“Je bent een rampzalige chauffeur,” lach ik als we uitstappen.

“Het ligt in de auto, niet aan mij. Ik kan prima rijden.”

***

We hebben heerlijk gegeten bij Cinderalla’s Royal Table. De Disneyfiguren liepen tijdens het eten langs. Natuurlijk hebben we wat foto’s gemaakt met ze. Nu staan we voor het kasteel te wachten op het vuurwerk. Het is een hele lange dag geweest, maar wel een hele leuke. We hebben ontzettend veel gelachen.

“Beste verjaardagscadeau ooit,” zegt Shawn zachtjes. Hij slaat zijn arm om mijn heup heen. Ik glimlach en leun een beetje tegen hem aan.

“Weet je wat ik altijd al heb willen doen?” Afwachtend kijk ik naar Shawn. De eerste vuurpijlen worden afgeschoten. Shawn legt zijn handen om mijn wangen en drukt dan zijn lippen op die van mij. Ik hoor het geklik van een camera.

“Zoenen bij vuurwerk,” zegt hij als hij heeft teruggetrokken.

“Cute,” hoor ik Aaliyah zeggen. Verlegen leg ik mijn hoofd tegen Shawn zijn borst. Lachend slaat hij zijn armen om mij heen. Zo kijken we naar het vuurwerk. Het is het mooiste vuurwerk wat ik heb gezien. Als laatste zie je in de lucht nog het hoofd van Mickey Mouse. Net als de rest van de mensen lopen we terug naar het hotel. We wensen elkaar nog welterusten en gaan dan naar onze eigen kamer. We kleden ons om in onze pyjama en gaan meteen in bed liggen.

“Slaap lekker,” zegt Shawn en gaapt. Ik glimlach en gaap zelf ook.

“Slaap lekker,” mompel ik. Ik ga tegen Shawn aan liggen en sluit dan mijn ogen. Vandaag was super. 


Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.notifications_noneadd
21-10-2018 19:02
1 volger , 1 antwoord