×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
10 || Harry Styles

10 || Harry Styles


Het contract is net ingeleverd bij Simon. Ik vind het zo kut. Het is gewoon niet eerlijk. De meiden zouden ook langs komen vandaag, maar ik heb gezegd dat ik ziek ben. Ik wil ze gewoon niet zien om dit moment. Niemand eigenlijk. Daarom lig ik nu in bed, met de deken over mij heen, muziek op standje doof en slecht horend en de deur op slot. Toch hoor ik iemand op de deur kloppen. En dan voel ik een hand op mijn schouder. Misschien was de deur toch niet op slot... Ik haal mijn oortjes uit en kijk dan wie er naast mij op bed zit. Het is Gemma.

"Hey Em," zegt ze zacht.

"Hi." Ik ga op mijn andere zijde liggen en kijk naar Gemma. Ze zucht even.

"Je houdt ook van hem, is het niet?" Ik knik kort. Gemma gaat dan naast mij op het bed zitten.

"Maar toch heb je het contract getekend?" vraagt ze niet begrijpend.

"Ik moest wel. Anders zouden de jongens uit elkaar moeten en dat verdienen ze niet. Niemand niet."

"En nu?"

"En nu niks. Het is klaar. Ik wil niet dat de jongens uit elkaar gaan, dus dan houdt het op." Gemma zucht en schudt haar hoofd.

"Als hij het waard is kan je er voor vechten."

"Weet ik," zeg ik simpel. Gemma trekt de deken van mij af en sleurt mij mee naar beneden. De meiden zitten allemaal op de bank.

"We zijn toch gekomen," zegt Eleanor.

"Nu kunnen we misschien Pretty Little Liars verder kijken?" stelt Cheryl voor. Ik glimlach en ga naast Eleanor op de bank zitten. Gemma start Netflix op en klikt Pretty Little Liars aan.

"Maar nog even over dat contract," begint Gemma als de intro van de aflevering net geweest is.

"Niet nu," sist Cheryl. Gemma zet de aflevering op pauze.

"Wel nu," zegt ze en kijkt mij aan. "De jongens zijn toch weg, dus je kan het vertellen." Ik schud meteen mijn hoofd. Echt niet.

"Kom op, Em. Waarom zeg je het niet tegen hem? Ik bedoel, hij vindt jou ook leuk, dus wat heb je te verliezen?" vraagt Cheryl. Mijn leven? De gezellige sfeer in dit huis?

"Ik kan het hem niet vertellen. Het heeft toch geen zin. Ik heb dat stomme contract getekend en nu wil ik het er niet meer over hebben." De meiden zuchten. Alsof zij daar een reden voor hebben! Precies hierom wilde ik ze niet zien vandaag, niemand...

"Is hij het waard om voor te vechten?" vraagt Gemma.

"Dat moet je niet aan mij vragen. Zijn band kan uit elkaar gaan, niet de mijne." Gemma zucht. Gerinkel van glas is door het hele huis te horen. Ik kijk de meiden aan en loop dan richting het geluid. Het is in de gang. Het glas ligt over de vloer. Nog net zie ik iemand de voordeur uit rennen, met een bos krullen. Meteen voel ik de tranen branden in mijn ogen. Hij heeft het gehoord. Ik draai mij om en ren naar boven. Vlug prop ik wat kleding in een tas en loop dan zo rustig mogelijk weer naar beneden. Ik trek mijn schoenen aan en pak dan mijn jas.

"Ik ben even wat opruimen!" roep ik. Ik gris vlug mijn sleutels van het kastje en ren dan naar buiten. Ik stap in de auto en rijd weg.

~

Ik parkeer de auto voor een Starbucks en zucht. Uren heb ik nu door Londen gereden en ik heb geen idee waar ik heen moet. Naar huis wil ik niet. Ik kan Harry nu niet onder ogen zien. Hij weet het. Hij heeft alles gehoord wat ik heb gezegd. Ik leg mijn hoofd op het stuur en voel de tranen opnieuw opkomen. Waarom is alles zo ingewikkeld? Voor ik bij Niall ging wonen was alles zo makkelijk. Ik zucht nogmaals en stap uit de auto. Ik loop de Starbucks binnen en verstijf als ik Harry zie zitten aan een tafeltje in de hoek.

"Hey," zegt hij zacht. Ik wil weg lopen, maar mijn benen gaan in de tegengestelde richting. Ik sta tegenover hem.

"Wat doe je hier?"

"Ik wist dat je hierheen zou komen toen Gemma in paniek op belde dat je weg was." Ik kijk de Starbucks rond. Dit is niet zomaar een Starbucks. Dit is de Starbucks waar ik tegen Harry opbotste, de Starbucks waar alle drama is begonnen.

"Sorry," is het enige wat ik zeg. Ik draai mij om en loop de Starbucks uit. Ik hoor Harry mijn naam nog roepen. Ik negeer hem en stap in de auto. Ik start de auto en rijd opnieuw weg. Ja, ik ben een wegloper als het te moeilijk wordt. Uiteindelijk ben ik dan degene die het probleem groter maakt.

Mijn telefoon gaat, voor de zoveelste keer. Ik neem niet op. Ik heb geen zin meer in al die drama. Als ik gewoon had geweigerd was er niets aan de hand geweest. Dan had ik nog steeds mijn saaie leventje gehad met Katie en Leon. Ik had gewoon thuis moeten blijven..

Blogglovers
heel snel door!
31-07-2017 10:08
31-07-2017 10:08 • Reageer
Miekjee125
snel een nieuw hoofdstuk!
16-04-2017 22:02
16-04-2017 22:02 • Reageer