×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBoeken die ik nog wil lezen en aanschaffen

Boeken die ik nog wil lezen en aanschaffen


Ik heb nog een heleboel boeken thuis die ik nog moet lezen, dus die ga ik eerst uitlezen. Ook heb ik met mezelf een afspraak gemaakt om de boeken te kopen: genoeg YP verdienen op Yoors zodat ik er een boek mee kan kopen. Welke boeken ik wil gaan kopen? Dat zijn deze titels:

  • Username series- Joe Suggs
  • Girl Online serie - Zoe Sugg
  • Generation Next serie - Old White
  • The Pointless Book- Alfie Deyes
  • Verscheurd - Anne Janssen
  • huidpijn- Saskia Noort
  • holding up the universe - Jennifer Neven
  • All the bright places - Jennifer Neven
  • Fantastic beast and where to find them - J.K. Rowling
Ik hoop snel genoeg YP te hebben om één van de boeken te kopen. Ook zal er van de gelezen boeken een review komen :)