Bulletjournal tips

Bulletjournal tips


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

ik ben pas begonnen met mijn bulletjournal. Ik heb al een aantal video's gekeken op youtube en wat opgezocht op Pinterest, maar ik kan niet echt iets vinden om nog in mijn bullet journal te plaatsen (naast de dagen). heeft er iemand tips? Ik hoor het graag

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
een bouletjournal bijhouden is zo leuk!
| 09:43 |
Fijn dat je met het bullet journalen start! Het is moelijk om een algemeen antwoord te geven op je vraag. Je kan namelijk alles doen met je bullet journal: alles wat jij wil en nodig hebt!

Toen ik net startte, ben ik begonnen met een lijstje op te stellen van alle zaken waar ik via mijn bullet journal zicht op wou krijgen. Alles wat ik ervan verwachtte, eigenlijk. Aan de hand daarvan kon ik dan zelf lijstjes e.d. maken die me gaven wat ik nodig had.
| 20:09 |
Ben je al begin gemaakt? Ben er ook pas mee begonnen heb keys, sleep tracker er in staan.
| 22:22 |
Ik moet er nog altijd aan beginnen
| 15:02 |
Facebook helpt ook, ik gebruik veel blog dingen om erin te verwerken. Naast de weken gebruik ik dus een lijst met gelezen boeken. Ook wel eens een slaaptracker. Maar ook mijn blog statistieken verwerk ik erin. Je kunt gewoon alles toevoegen aan een Bullet Journal. Van je Hobby's tot aan vrije tijd tot aan maaltijden.
| 22:10 |
of hier op yours?
| 07:42 |
misschien op Tumblr?
| 07:42 |
Ik zal eens aan mijn nicht vragen. zij heeft er ook een
| 07:29 |
Misschien kun je op de tags op Yoors zoeken? Er zijn hier best wel wat mensen die aan bullet journalling doen. Verder misschien instagram, naast de pinterest en youtube die je al doet
| 23:25 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen