Camera spullen bestellen bij Aliexpress?!

Camera spullen bestellen bij Aliexpress?!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik hoor je al denken. Camera spullen bestellen op Aliexpres? Ja, het klinkt niet aantrekkelijk. Toch heeft mijn oom het gedaan. Hij heeft een twin flitser besteld. Die is aangekomen, werkt en nog steeds van goede kwaliteiten (drie maanden verder).


Nu ben ik alleen op zoek naar mensen die ook camera spullen besteld hebben via aliexpress. Denk bijvoorbeeld aan lenzen, flitsers, batterygrip etc. Graag zou ik de meningen willen horen. Is alles goed aankomen? Goede kwaliteit?

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ontzettend leuk! Wist niet dat ze dat ook hadden bij aliexpress
| 10:00 |
heel interssant. Ga dit zeker volgen.
| 09:57 |
Bij Aliexpress is ook echt alles te krijgen. Mijn vader heeft er wel eens wat besteld, qua camera spullen en dit bevalt hem erg goed. Goede kwaliteit ook voor een kleine prijs!
| 09:41 |
Bij ali is inderdaad veel te krijgen. Ik lees even mee en ben ook benieuwd naar de reacties.

Punt van aandacht bij Ali is altijd de €22+ ivm invoeringskosten
| 12:13 |
Wist niet eens dat ze dat óók hadden, ga ik zeker onthouden!
| 08:47 |
Op ali is ook echt alles te vinden he!
| 21:07 |
De accesoires voor op je smartphone schijnen goed te zijn. Je kan zo'n setjes lenzen kopen om te bevestigen en daar heb ik al positieve dingen over gehoord. Ik vermoed dat het voor het betere werk ook wel in orde zal zijn.
| 16:05 |
Mijn zoon besteld geregeld van alles voor zijn fotografie en filmen bij Ali. Tot nu toe is hij tevreden. Dat gaat van flitslampen, standaards tot complete stellages. Waar je wel op moet letten is dat Ali Expres feitelijk niet 1 winkel is maar een hele boel winkels zijn, dus goed kijken naar de reviews bij de winkels.
| 13:18 |
bedankt voor de tip!
| 18:16 |
Nee nog nooit maar wel interessant dus ik ga even meelezen! En delen!
| 11:56 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen