DIY Agenda


Vandaag ga ik jullie uitleggen hoe je je agenda helemaal kan op pimpen. Ik heb de meest simpele agenda gekocht bij de action en ben daar mee aan de slag gegaan. Op de foto hierboven zie je alvast een voorproefje. 

Dit is wat je nodig hebt:

  • Een agenda
  • een printer
  • een computer
  • lijm
  • doorzichtig klevend kaft papier.
  • een schaar
  • fotopapier
  • een driehoekje (foto staat hier ergens beneden)

(mocht je geen printer hebben, dan kan je natuurlijk plaatjes zoeken uit tijdschriften :)  )

Als aller eerste ga je de foto's die je wilt gebruiken, zoeken op internet. Je zet ze allemaal in een word bestandje en je gaat bepalen welke foto's je hoe wilt uitknippen. Daarvoor gebruik je dit driehoekje:

Daarna print jij je foto's uit op foto papier en kan je alles gaan uitknippen. 

Vervolgens ga je bepalen welke foto's je waar wilt hebben op je agenda. Met je lijm plak je ze op de agenda. Ik had onderin nog een randje over en heb daar de skyline van Londen geplakt. 

(Als eventuele tussenstap heb ik op ook de achterkant nog versierd. Ik vond hem zo saai. daarom heb ik er allemaal hoofden op geplakt van bekende mensen die ik leuk vind. Je kan het natuurlijk de kleur van je agenda laten of er mee doen wat je maar wilt.)

Als laatste ben ik er nog met doorzichtig klevend kaftpapier overheen geweest zodat de foto's ook echt op zijn plek blijven zitten en het niet beschadigd wordt. 

Dit is hoe mijn agenda er uiteindelijk uit is komen te zien. 

Met de binnenkant ben ik nog bezig, zodra die af is zal ik daar ook blog post over plaatsen. Hopelijk vonden jullie dit leuk om te lezen.  Een pblogpost over de binnen kant zal nog volgen :)