DIY Agenda

DIY Agenda


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Vandaag ga ik jullie uitleggen hoe je je agenda helemaal kan op pimpen. Ik heb de meest simpele agenda gekocht bij de action en ben daar mee aan de slag gegaan. Op de foto hierboven zie je alvast een voorproefje. 

Dit is wat je nodig hebt:

 • Een agenda
 • een printer
 • een computer
 • lijm
 • doorzichtig klevend kaft papier.
 • een schaar
 • fotopapier
 • een driehoekje (foto staat hier ergens beneden)

(mocht je geen printer hebben, dan kan je natuurlijk plaatjes zoeken uit tijdschriften :)  )

Als aller eerste ga je de foto's die je wilt gebruiken, zoeken op internet. Je zet ze allemaal in een word bestandje en je gaat bepalen welke foto's je hoe wilt uitknippen. Daarvoor gebruik je dit driehoekje:

Daarna print jij je foto's uit op foto papier en kan je alles gaan uitknippen. 

Vervolgens ga je bepalen welke foto's je waar wilt hebben op je agenda. Met je lijm plak je ze op de agenda. Ik had onderin nog een randje over en heb daar de skyline van Londen geplakt. 

(Als eventuele tussenstap heb ik op ook de achterkant nog versierd. Ik vond hem zo saai. daarom heb ik er allemaal hoofden op geplakt van bekende mensen die ik leuk vind. Je kan het natuurlijk de kleur van je agenda laten of er mee doen wat je maar wilt.)

Als laatste ben ik er nog met doorzichtig klevend kaftpapier overheen geweest zodat de foto's ook echt op zijn plek blijven zitten en het niet beschadigd wordt. 

Dit is hoe mijn agenda er uiteindelijk uit is komen te zien. 

Met de binnenkant ben ik nog bezig, zodra die af is zal ik daar ook blog post over plaatsen. Hopelijk vonden jullie dit leuk om te lezen.  Een pblogpost over de binnen kant zal nog volgen :)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ontzettend leuk gedaan!
| 09:44 |
omg die hoofden! haha
| 07:56 |
omg zo leuk gedaan!
| 07:24 |
wat leuk geworden! ik ben zelf ook bezig (uhh ja nog steeds haha) om een agenda te maken van een notitieboekje
| 11:07 |
Superleuke agenda geworden!
| 16:21 |
Erg leuk hoor!
| 23:28 |
Dit brengt me terug naar mijn jeugd, waar ik heel wat agenda's heb gepimpt. Aan het einde van een schooljaar waren ze vaak 2 keer zo dik als toen ik ze kocht. Volgeplakt met weet ik wat allemaal. En de kaft beplakte ik met wat ik mooi vond uit tijdschriften. Bij Action zag ik ook stoffen elastieken kaftjes liggen. Ook een idee.
| 11:55 |
Leuk gemaakt en een goede duidelijke uitleg!
| 10:38 |
Bedankt voor de uitleg!
| 09:05 |
Erg leuk gedaan
| 00:42 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen