DIY Agenda binnenkant

DIY Agenda binnenkant


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Dit is het vervolg op de blogpost van de DIY Agenda die ik al eerder heb geplaatst. In deze blog zal ik jullie laten zien wat ik met de vreselijk saaie binnenkant heb gedaan. Op de foto hierboven in hij nog steeds erg saai. Dat komt omdat ik de foto van te voren al had gemaakt.

Dit is wat ik heb gebruikt voor het versieren van de binnenkant:

 • Markers

 • Gekleurde envelop (action)
 • washi sneed (action)
 • quote albertheijn 
 • lineaal
 • fineliner
 • gekleurde potloden
 • grijs potlood
 • gum

Ik heb de markers gebruikt om alle dagen van de week een kleurtje te geven.

Aan de achterkant van de agenda heb ik een washi speed geplakt met een envelopje erop. Daarin kan ik belangrijke briefjes stoppen of een geo driehoek. 

Op de linkerpagina van de eerste bladzijde van de agenda heb ik ook een washi speed geplakt met een aantal woorden. Aan de rechterkant van de agenda heb ik een soort muur getekend waarbij elk steentje dat je rood kleurt 10 euro is, wat je spaart. (Het kan ook een ander bedrag zijn)

Dit is hoe tot nu toe de binnenkant van mijn Agenda eruit ziet. Ik heb geen idee wat ik er verder nog mee zal gaan doen of dat ik het zo laat.  Hopelijk vonden jullie dit blogje weer leuk. Hier beneden kan je door klikken om te zien wat ik met de buitenkant van de agenda heb gedaan

Meer DIY AGENDABeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
die muur is leuk!
| 07:56 |
leuk gedaan hoor!
| 07:24 |
Het idee van de muur vind ik erg leuk!
| 16:23 |
Leuk gedaan zeg! Wat een werk.
| 20:40 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen