Gezocht: proeflezen


Ik heb inmiddels al iemand gevonden! Bedankt voor alle reacties!


Ik wil mijn boek gaan uitgeven, maar daarvoor zoek ik nog één proeflezer. 

Het gaat erom dat er op de fouten wordt gelet, eventueel verbetering in zinsopbouw en dat er feedback op het verhaal komt. Ik kan de kritiek aan, dus wees niet bang om eerlijk te zijn. Ook zou ik graag willen weten wat je van het verhaal vind.

Het boek is een fanfictie over Martin Garrix. Het verhaal gaat over Julia, die de bekende dj ontmoet, maar het gaat allemaal niet zo als ze gedacht dat het zou gaan.

Het boek bestaat uit 128 A4 pagina's.

Ik hoor het graag als er iemand mij wil helpen!Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word lid