×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
lekker koolhydraatarm eten

lekker koolhydraatarm eten


Het jaar is net begonnen en de meeste mensen zijn goed bezig met hun nieuwe voornemens, zo ook ik. Dit jaar wil ik graag wat gewicht verliezen, dus ben ik begonnen om zoveel mogelijk koolhydraatarm te eten. Als je wilt afvallen mag je 50g koolhydraten per dag. En dat is niet heel veel. Voor mij is het heel moeilijk om lekker en koolhydraatarm te eten. Voor mij is het grootste probleem om een brood vervanger te vinden. Ik heb daarom nu een recept gevonden: 'cloud bread'. Het is ontzettend makkelijk te maken en super lekker! Je kunt het makkelijk invriezen, waardoor je van 1 beslag veel kan maken en het kan invriezen. Het is vooral lekker met bijvoorbeeld kaas of vleeswaren. Dit is het recept. Ik heb er zelf nog tijm en oregano aan toegevoegd.

Wat eten jullie graag als koolhydraatarm ontbijt/lunch?

lekkerereceptenvoor2
Ik eet zo nu en dan koolhydraatarm als avondeten. Misschien vind je de recepten leuk. Alle recepten en blogs zijn van mezelf!
07-01-2019 16:42
07-01-2019 16:42 • Reageer