my New Music Friday


Op vrijdag komt er de meeste nieuwe muziek uit. Vandaag is het vrijdag en er is dus nieuwe muziek! Op Spotify heb je ook een hele afspeellijst met nieuwe muziek, maar dit is my  new music friday. De muziek van New Music Friday die ik leuk vind:

1. Het album van Justin Timberlake. Ik vind niet alle nummers leuk, maar de leukste nummers zijn oprecht heel leuk!

2. Fragments van Jaymes Young. Ik ben enorm fan van zijn muziek. Ik moest even wennen aan dit nummer, maar ik vind het echt een heel leuk nummer!

3. Trust Fund Baby van Wy Don't We. Ik ben zo verliefd op het nummer. Hij staat echt al de hele ochtend op repeat!

4. Sex, Love & water van Armin van Buuren en Conrad Sewell. Het geeft mij echt een zomers gevoel en wil er helemaal op los gaan!

5. Happyland van Måns Zelmerlöw. Dit nummer is ook zo leuk! Zijn stem is ook zo mooi!


Dit zijn mijn top 5 nummers van New Music Friday. Wat zijn jou top 5 new music friday nummers?

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!