Preview||Roses, Shawn Mendes

Preview||Roses, Shawn Mendes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hier is een preview van mijn nieuwe verhaal van Shawn Mendes met de titel Roses.

Uit het niets ontstaat er een soort ruzie tussen ons, meer elkaar wegduwen. Ik ga gefrustreerd met mijn handen door mijn haar. Waar ze vandaan komen weet ik niet, maar dan rollen er tranen over mijn wangen. Shawn kijkt even verbaasd, maar gaat er dan in mee. Ik ga met mijn handen over zijn armen, naar zijn nek. Dan trek ik mijn armen van hem weg en draai mij om. Shawn draait mij om. Het begint te regenen. Shawn doet een stap mijn kant op. Ik leg mijn handen op zijn borst, omdat ik hem weg wil duwen. Hij pakt mijn polsen vast en brengt ze naar beneden. Hij legt zijn handen op mijn wangen en drukt dan zijn lippen op die van mij. Ik laat het over mij heen komen en ga mee in de zoen, maar duw hem dan zachtjes van mij af. Ik draai mij van hem weg en loop uit beeld, net als het nummer is afgelopen.


Binnenkort zal hij te lezen zijn op Wattpad en hier op YoorsBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
lijkt mij een heel leuk boek! wanneer komt het online?!
| 09:21 |
je hebt zoveel talent
| 21:12 |
leest al goed ;)
| 10:17 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen