×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Till The End Proloog|| Ethan Dolan

Till The End Proloog|| Ethan Dolan


Proloog

 

Beste ik,

Vandaag is het 5 december 2016. Pakjesavond. Een leuke gezellige avond vol cadeautjes, gezelligheid en pepernoten. Niet voor mij. Over een maand word ik 18. Jeei voor me, mag ik eindelijk legaal drinken. Misschien ben ik er dan wel niet meer. Ik weet niet wat ik eraan kan doen. Het is eigenlijk best… sad? Mijn leven is nog niet eens begonnen en het einde is al in zicht. Niemand weet hoe lang ik nog heb en dat haat ik. Misschien ben ik morgen dood. Misschien pas over tien jaar. 

 

Een jaar loop ik nu al het ziekenhuis in en uit met bezoekjes en testen. Niemand weet wat er met mij aan de hand. Wat ze wel weten is dat het ongeneeslijk is. Hoe kunnen ze dat weten als ze niet eens weten wat het is? Shit zooi. 

 

Mijn moeder vroeg wat ik voor sinterklaas wilde hebben. “Een beter leven,” had ik gezegd. Ze begon te huilen en liep weg. Tja, kan ik er wat aan doen. Mijn leven is klote, altijd al geweest. Maar daar gaat het nu niet om. 

 

Dit is waarom ik echt aan je schrijf, Emma;

Je leven is klote en je gaat dood. Fuck dat. Fuck het leven en fuck the world. Het draait nu om jou, om ons, om mezelf eigenlijk. (Klinkt best raar) Vanaf nu draait het om jou. Doe wat je leuk vindt. Haal uit het leven wat eruit te halen valt. Doe wat je altijd al hebt willen doen. Een bucketlist! Hier komt hij. Maak hem af, zo snel mogelijk!

 

Bucketlist

 • Naar New York gaan
 • Trouwen
 • Kinderen krijgen
 •  Oud worden
 • Vliegen in een vliegtuig
 • Naar Los Angeles
 • Zonsondergang bekijken op het strand
 • Naar the Ellen Show
 • Naar Jingle Ball
 • Parachutespringen
 •  Broer zien trouwen
 • Beste vriendin zien trouwen
 • Upper East Side bezoeken in NY
 • Tattoo laten zetten
 • Kiss on the Eifeltoren
 • Kiss in the rain
 •  Naar Disney World
 • Dolan Twins ontmoeten
 •  Naar de Bahama’s
 • Naar coachella
 • Romantische date
 • Naar Amsterdam

Oud worden. Wie weet hoe oud ik woord. Misschien word ik 18, misschien stopt het bij 17 en 335 dagen. Best zielig. Maar tot de tijd dat ik hier ben, moet ik er het beste van maken. 

Dus Emma, gebruik al je gespaarde geld en begin aan je bucketlist! The time is tikking. Letterlijk. Dus leg de brief weg en get your lazy ass of the bed! Thomas, Nikkie en Maarten gaan met je mee en begin aan die lijst! 

Dus, goodbye. Have a good life (for as long as you have), smile and YOLO!

Xxxx

Mezelf. 

(Ik, jij, mij. Weet ik veel wat goed is. Ik stop met school. Happy life people)

Vanaf vanavond te lezen op Wattpad (gebruikersnaam: KissNiallerHoran)
Blogglovers
die foto is zo mooi!!
31-07-2017 09:11
31-07-2017 09:11 • Reageer
Miekjee125
DOLAN TWINS OMG!
30-07-2017 20:59
30-07-2017 20:59 • Reageer