Blog als ruwe versie: gered door Yoors

Blog als ruwe versie: gered door Yoors


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Onlangs laptop morsdood. Alsof het onvoorziene overlijden van mijn laptop nog niet erg genoeg was, merkte ik dat de memostick waar ik al mijn back ups op geschreven had, ook de geest gegeven had en dus om één of andere reden fouten gaf en niet meer te lezen viel.

Maar dan herinnerde ik me nog dat ik al mijn ruwe versies als blog gepubliceerd had, ook dingen waar ik later aan wou verder werken.

Sommige dingen promoot ik ook nog niet en mijn blogs zijn meestal ruwe versies, maar zo heb ik nog iets. Ik heb dus alle blogs terug kunnen kopiëren naar mijn tekstverwerker en daar opnieuw kunnen bewerken. Oudere spullen heb ik nog van een harde schijf kunnen recupereren.

Het voordeel van een ruwe versie online houden, is dat mensen het daar gratis kunnen lezen en een voorproefje kunnen krijgen van het afgewerkte product, als ik het even zo moet zeggen. Je kan er ondertussen iets mee verdienen, maar het kan mensen ook aanzetten om het verhaal in verbeterde versie op papier te lezen

Dus ik ben gered door de blogs. De fouten herlees in terug in mijn tekstverwerker en zo kan ik terug verder.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wel handig de online opslag, nu had je gepubliceerd, maar er zijn ook tal van gratis opslag mogelijkheden in cloud waarbij alles bewaard blijft, zoals skydrive of onedrive.
| 07:48 |
Klopt, maar die zitten bij mij altijd meteen vol en ik heb geen zin om er voor te betalen. Hier krijg ik nog feedback om te verbeteren en de foutjes er uit te halen. En hier wordt ik er nog voor betaald ;) al is het niet veel.
| 01:32 |
Dat is zeker waar (en je kunt ook kiezen om het hier al te stallen, maar nog niet op publiceren klikken, wanneer het echt nog niet af is ;-) )
| 07:54 |
Ik heb hier ook nog wat op stal hoor. Dingen die ik nog niet af vind, gaan zeker nog niet online, maar de versies die ik hier heb staan, zijn dingen die ik al verschillende keren overlas en waar mogelijk nog enkele foutjes in staan, die ik blijf overlezen en meestal zie ik dat pas op papier. Daarom gaat mijn werk op papier ook beter zijn dan digitaal.
| 13:36 |
Fijn dat je terug hebt.
| 09:11 |
Is inderdaad rot als beiden op hetzelfde moment de geest geven.
| 23:03 |
Goed dat je gered bent, je hebt anders wel pech als én laptop én stick het ongeveer tegelijk begeven
| 22:02 |
Was bij mij het geval. Ik twijfel nog steeds of het niet iets met elkaar te maken had, gezien ik ze dus ook samen gebruikte.
| 22:15 |
Dat zou kunnen. Als de laptop een probleem had met de voeding precies op het moment dat de stick was aangesloten, dan kan een foute stroomstoot je stick beschadigd hebben
| 22:32 |
was het geval
| 19:07 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen