Gevaar in de lucht

Gevaar in de lucht


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De laatste tijd voel ik een minder fraaie energie. Als hoog sensitief persoon neem ik makkelijk energie op van anderen. Tijdens readings doe ik dat bewust en is dat niet zo bedreigend en vervelend, maar in het dagelijkse leven, moet ik me soms afschermen voor wat er binnenkomt.

Het treft me dat ik de laatste tijd extreem veel haat en onbegrip voel vanuit alle hoeken, op een manier dat ik het eerder dreigend vind, dan er nog mee om te kunnen.

Ik sluit mezelf bewust af van bepaalde mensen, omdat ze me als het ware lijken bezeten te krijgen door hun haat en de negativiteit dat ze op anderen afvuren.

Normaal ben ik een heel communicatief en vriendelijk persoon, maar als ik voel dat iemand me ontstemd, breek ik liever de band, omdat ik al genoeg heb meegemaakt en ik geen zin meer heb om alle emoties van anderen er ook nog bij te nemen.

Het valt me op dat projectie heel vaak een verdedigingsmiddel is dat vele mensen gebruiken. Hoe vaak ik niet verweten wordt een hater te zijn, door iemand die briest van "verdraagzaamheid".

Al die onverdraagzaamheid tegen onverdraagzaamheid en haat tegen haten lijken zich op te stapelen in de Kosmos en persoonlijk wil ik daar niet aan bijdragen.

Ik weet dat onze maatschappij diverser en complexer wordt en het antwoord is voor mij simpel: voel je niet verplicht om iemand te mogen of heiliger te zijn dan de paus.

Mij baart al die haat dus zorgen, omdat ze niet van mij komt en ik er dus ook niets meer mee kan, dan hopen dat de mensen die er door verteerd worden tot andere inzichten komen en als ik merk dat mijn inbreng niet dat resultaat heeft, dan haak ik liever af, dan mee op te gaan in de lading.

Ik merk dat als ik dat niet doe, ik mijn eigen energie niet bij kan houden en ik zelf negatief ga worden en daar wil ik mezelf en mijn omgeving van behoeden.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja het is mij duidelijk dat jij op `n ander planeet woont.
| 23:17 |
Nee, eerder het gevoel dat ik er vandaan kom
| 00:17 |
Als je beïnvloed wordt door energie en stemmingen van anderen, dan is het belangrijk dat je jezelf goed afschermt én daar positieve energie tegenover zet.
| 22:49 |
Doe ik inderdaad
| 00:17 |
Ik heb geloof ik die gave niet. Maar als ik in Nederland ben voel ik iets in de lucht zitten dat we hier veel minder hebben.
| 22:27 |
Mooi verwoord. Zo ervaar ik het ook. Maar als jij er al niet aan toegeeft, ga je steeds meer mensen aanzetten tot de mooie kanten zien.
| 22:18 |
Heel mooi gezegd!
| 22:13 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen