Hoe ik gemaakt ben door uitsluiting, pesten en mishandeling (9)

Hoe ik gemaakt ben door uitsluiting, pesten en mishandeling (9)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De mind gamer en de verkrachter hadden iets gemeenschappelijk: beide waren bezig met zwarte magie. Ik ben dus ook een heks, maar niet het soort dat me graag bezig houdt met anderen controleren en domineren. En zeker niet met rituelen om anderen de dood in te jagen, alhoewel ik left hand path ben.

Ik ben dus niet bang om terug te slaan en ben het ook beginnen doen. De wet liet me in de steek, dus ben ik terug naar mijn altaar gekeerd. Mijn geloof was altijd mijn pijler geweest en dat hield nu ook overeind.

Ik heb de Katholieke kerk min of meer verlaten. Het is te zeggen: ik heb me niet laten ontdopen en ben ook niet tegen het instituut en wil het ook niet afstraffen voor de pedofilie schandalen, die me gewoon niet verwonderen, maar dat is een andere zaak, die ik liever privé hou.

Maar ik ben meer naar het paganisme gekeerd en zo heb ik leren inzien dat dogma's niet helpen, maar dat geloof een krachteriger middel is, dan je zou kunnen voorstellen.

Ik geloof in magie, maar niet in hocus pocus toestanden à la Harry Potter. Echt magie is veel subtieler en kan even gevaarlijk zijn. Het is vooral mentale manipulatie.

Mijn andere ex was trouwens ook met het spirituele bezig, op een manier dat ik er ook mijn twijfels over had.

Maar hier zat ik dus: ik moest wel zwart tegen zwart terug gaan op een gegeven moment. Ik geloof trouwens niet in zwarte of witte magie. Voor mij is er alleen magie en is het neutraal. De intenties ervan zijn volgens mij belangrijker dan het ritueel zelf.

Om eerlijk te zijn geloof ik dat je met je eigen gedachtekracht al wat teweeg kan brengen. In ieder geval: mijn gezondheid ging er zowel fysiek als mentaal op achteruit, toen ik met bepaalde mensen optrok, toen ik de banden brak.

Zowat iedereen die me dwars zat en die ik uit mijn buurt wou, is naar het buitenland verhuisd. Dus ik denk niet dat ik er veel last van ga hebben.

Ik voel me momenteel dus wel beter dan ooit, maar wil toch even zeggen welke chaos de laatste zwarte magiër in mijn leven veroorzaakt heeft. Die slaagde er gewoon in me zo in zijn ban te krijgen, dat ik geen enkele andere man meer zag staan ik bleef denken dat ik een kans bij hem maakte.

Mijn ogen ging laten open. Op een gegeven moment begon een andere man mijn aandacht te trekken, maar die geraakte bezet, waardoor ik terug naar die mind gamer getrokken werd, tot ik hem door kreeg en er de stekker uit trok.

Ik ben ondertussen samen met die andere man en geef toe dat ik het in begin moeilijk had met zijn losgeslagen verleden. Ik ben nu eenmaal heel slecht in vertrouwen, omdat ik genoeg heb meegemaakt. In mijn hoofd was hij me continu aan het bedriegen en het heeft me veel tijd gekost, om hem te vertrouwen.




Beoordeel


×

Yoors


exit_to_app Inloggen