Ik HAAT promotie

Ik HAAT promotie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben de laatste dagen op, stik kapot en gewoon razend. Ik geef toe dat het promoten van mijn werk me gewoon teveel word en vooral het feit dat ik er weinig bijval bij vind. Dan komen er nog eens de Hebban rankings bij en wordt ik helemaal kadul.

Hier mijn laatste blogpsot op Hebban:

Om eerlijk te zijn: ik HAAT competitie! Die rankings maken me gewoon RRRRazend op een bepaalde manier. Dat is ook omdat ik persoonlijk niet echt geloof ik goede schrijvers of slechte, maar enkel ik: dat boek lees je graag en het andere niet.In mijn ogen is het meer kwesite van smaak. Ik kan gerust toegeven dati k boeken kan waarderen, waarvan sommige mensen misschien dagen boven de pot hangen. Er zullen dan weer mensen zijn die boeken lezen, die ik zo zoet vind, dat mijn tanden er van uitvallen.Ik ben als schrijver ook aan het evolueren en geef toe dat ik in een fase zit, dat ik op een stijlbreuk afsteven. Mijn doel is niet om de top van de boekenverkoop te halen. Ik ben realistisch genoeg om te snappen dat niet iedereen storm gaat lopen voor mijn werk en dat wil ik ook niet.Ik ben ook iemand die moeilijk over mezelf kan opscheppen.  Om eerlijk te zijn: ik word er soms depri van. Ik schrijf liever dan dat ik promoot. En als je niet promoot, tja, dan weet ook niemand dat je schrijft.Het is min of meer een vicieuze cirkel. Daarom heb ik het eigenlijk niet zo voor promo. Ik heb een bloedhekel aan mezelf verkopen. Eigenlijk ben ik iemand die liever mijn laptop folter om beter werk te leveren, dan het te verkopen. That is me. Mijn hoop is gewoon ooit werk te schrijven dat zo goed is, dat mensen het gaan lezen en gaan doorvertellen en ik niet meer achter iedereen aan moet hollen. Dat HAAT ik gewoon.

Eerlijk: het sloopt me en het feit dat ik weinig bijval vind en geen mensen mee lijk te krijgen op enkelingen na, terwijl andere auteurs soms wel mensen meekrijgen als wespen rond zoete stroop, maakt me soms radeloos en moedeloos.

Nee, ik krijg geen zin om dingen klakkeloos na te apen of om tegen mijn gevoel te werken. Maar soms heb ik het gevoel dat ik in de woestijn sta te brullen en ik ben hier even mijn stem door kwijt. Het is me gewoon teveel.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja promotie is weer een vak apart. Ik ben ook zoekende naar wat wel en wat niet te doen. Toch vind ik het voor nu even een welkome afleiding om van alles uit te zoeken...
| 12:56 |
Zoals Albert zegt, de promotie door iemand anders laten doen. Dan kan jij focussen op wat je graag doet.
| 16:22 |
Ben ik nu mee bezig
| 17:37 |
Misschien het promotie deel uitbesteden aan iemand anders.
| 13:58 |
Ben mensen aan het aanspreken. Eerlijk is eerlijk: ik kan toch mijn eigen recensies niet gaat schrijven?
| 17:38 |
Het 'jezelf promoten' vind ik ook het allermoeilijkste.
| 13:07 |
Ik vind het een verschrikking van formaat.
| 13:13 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen