Waarom dat eenrichtingsverkeer ? En wat met eigen volk ?

Waarom dat eenrichtingsverkeer ? En wat met eigen volk ?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik zit weer vol afschuw te luisteren naar religieuze kerstboodschappen, die duidelijk weer een politiek tintje krijgen. Zowel de Belgische aartsbisschop als de paus roepen weer om op verdraagzaam te zijn tegenover vluchtelingen en migranten.

Nu ben ik dat dus kotsbeu. Wanneer komt er de oproep tot verdraagzaamheid tegenover ons? Wij moeten maar altijd helpen en klaarstaan. Goed, maar wat met de asielmisbruikers? Zijn we Keulen vergeten? Zijn we vergeten dat er een steeds meer jonge meisjes verkracht worden door deze nieuwkomers?

Wanneer mogen onze vrouwen, dochters, moeders, zusters in hun waarde gelaten worden?

Is het fout daar ook eens de aandacht op te vestigen? Of moeten we onze kop in het zand blijven steken?

Dat eenrichtingsverkeer hangt me de keel uit. Laten we eens iets doen aan de zedendelinquenten, terroristen en andere mensen die de vluchtelingencrisis misbruiken om hier problemen te veroorzaken. Deze mensen zorgen voor de slechte reputatie van de migranten en vluchtelingen die het wel goed menen.

Wanneer gaan we het eens hebben over onze eigen bejaarden wiens pensioenen in het gedrang komen? Wanneer gaan we eens spreken over onze eigen daklozen waar de opvang bij tekort schiet?

Nee, opkomen voor jezelf heet tegenwoordig racisme. Nu, ik pik het niet langer. Ik wil gerust vluchtelingen helpen, maar dan de echte vluchtelingen. Niet het soort zoals degene die hier zijn buddy verkrachtte. Ik geef eerlijk toe dat ik zelf teveel ellende heb meegemaakt met moslimmannen, waardoor ik geen zin heb om ze zelf in huis te nemen.

Dus het spijt me: ik help eigen volk eerst en laat migranten in hun waarde, als ze hetzelfde doen met mij.Beloon de maker en jezelf

Word lid


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Probeer de goede maar eens van de verkeerde te scheidden, er is altijd iets op aan te merken (volgens sommige)...
| 15:55 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen