Ik geef het op!

Ik geef het op!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik geef het op. Deze week wordt helemaal niets. Het is hier op het moment een ziekenboeg. Imke is ziek geweest. Emma is nu aardig aan het opknappen. Sjoukje is er nog nooit zo beroerd aan toe geweest en Anne begint nu ook ziek te worden. Het lot van een moeder van vier. Als er eentje ziek wordt gaat de rest er achteraan.

Ik dacht het gisteren al zwaar te hebben. Met de zorg van drie zieke meiden. Drie meisjes die op je schoot willen liggen en waarin je niets gedaan krijgt. Gelukkig hadden we restjesdag en hoefde ik niet te koken. Dat scheelde en kon zo rustig met de meiden op de bank liggen en hun pamperen.

Vandaag leek het beter te gaan. Ik heb 's ochtends alle slaapkamers kunnen opruimen en stofzuigen, kledingkasten opgeruimd en zelfs alle bedden verschoont. Wat fijn. Maar rond het middaguur begon het feestje weer. Het begon dat ze hun broodjes niet wilden eten en geen drinken wilden. Prima, ik leg jullie lekker op bedje zodat jullie je hoognodige rust kunnen pakken. Ik heb ze de hele middag ook niet gehoord op wat hoesten na. Ik was van geen kwaad bewust.

Rond vier uur even geluisterd bij de deuren of ze nog lekker lagen te slapen. Het was op alle slaapkamers zo stil dat je wel een speld kon horen vallen. Half uurtje later weer checken. Nog steeds stil. Ze zullen hun rust wel nodig hebben. Ik ben naar beneden gegaan om wat fruit en drinken klaar te zetten zodat ze uit bedje even hun snacktijd konden hebben.

Ik deed de deur van Sjoukje haar slaapkamer open en er kwam zo'n scherpe geur tegemoet. Ze zat onder de braaksel. Dit was zo ontzettend zielig. Sjoukje had als enigste best goed gegeten en was vrolijk naar bed gegaan. Had dit echt niet zien aankomen. Ze had ook niet door da tik naast haar bedje stond van liefie wordt wakker. Toen ze eenmaal wakker werd en zag hoe vies haar bedje was moest ze zo zielig huilen. Ik heb de vieze kleding en beddengoed gelijk in de wasmand gegooid en haar in bad gezet. Daar knapte ze aardig van op. Na het badje maar een flesje gegeven met flesvoeding. Ze had nog 60 ml op en spuugde alles gelijk uit. Nu zat ik er ook onder. Samen met sjoukje maar onder de douche.

Na het avondeten zat ik lekker met Sjoukje op de bank. Ze viel in slaap op mijn schoot en ineens spoot er weer braaksel eruit. Ze schrok natuurlijk wakker. Zo onzettend zielig. Ze had zo fel gespuugd dat ze zelf nog schoon was maar deze mama mocht voor de tweede keer douchen.

Manlief heeft nu campingbedje bij ons op de kamer gezet zodat we kunnen horen als er iets gebeurd. Ik heb het er even niet op staan. Huisartsenpost is ook al gebeld voor advies. Omdat ze nog haar eigenwijze ikke is hoeven we ons nog geen zorgen te maken maar zodra daar verandering in kwam dan moeten we met haar gelijk langs komen.

Ze ligt nu al een paar uurtjes lekker te slapen. Had ik dat net geschreven hoor ik mijn man met sjoukje naar beneden lopen. Ze had weer gespuugd. Nu maar een klein beetje. Haar even gewassen en bedje verschoont. Zal Bas haar net op bed leggen poept ze haar luier zo vol dat het er ook nog naast is gegaan. Dit dames en heren, is een typisch dagje met een ziek kind.

Wat ben ik blij dat ik in de uurtjes dat de kiddo's geslapen hebben snel de was heb weggewerkt want de bakken zitten nu alweer vol. In drie uurtjes tijd dus.

Zoals je kan lezen wordt het even niets met de #30dagenchallenge Ik geef het op en neem een paar dagen vrij van het bloggen zodat ik alle aandacht aan de meisjes kan geven. Ik wil mijn best doen voor elke blog die ik schrijf en met drie zieke meiden heb ik die focus niet.

Ik zie, hoor en lees later deze week weer van jullie :)
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hemeltje lief. Wat een dag. Groot gelijk dat je de challenge even on hold zet. Hoe is het nu met iedereen?
| 11:05 |
Sjoukje leek opgeknapt maar helaas nog steeds ziek. Veel slapen. De andere meiden zijn gelukkig al beter. Anne-maud is zelfs logeren bij mijn zus omdat ze zo graag met haar nichtje (zelfde leeftijd) wilde blijven en dan kon ik volgens zus ook wat meer aandacht aan Sjoukje geven omdat ze niet fit is.
| 13:13 |
Toch nog steeds ziek. Eet en drinkt ze wel weer beter? Leuk dat Anne-maud goed kan opschieten met haar nichtje.
| 13:17 |
Ze wil nu vooral flesvoeding hebben. Maar dat vinden wij prima want daar zit meer voedingstoffen in dan een boterhammetje. Dus liever een volle fles dan een half broodje zeg maar ;) Ze begint wel steeds weer iets meer vast voedsel te accepteren. Ze geeft zelf heel goed aan wat e nodig heeft.
| 15:53 |
Groot gelijk en ze heeft nog gelijk vocht ook. Het lichaam zegt vanzelf ho or go!
| 19:00 |
Blog is nu niet belangrijk, maar lekker je kindjes vertroetelen. Hopelijk zijn ze snel allemaal weer beter!
| 22:30 |
Nee hé, dat gaat niet zo lekker dus! Nou veel sterkte in de strijd en beterschap voor de kindertjes!
| 19:24 |
Af en toe pauze is ook niet erg. Je leven moet er ook niet om gaan lijden.
| 10:12 |
Goede morgen
Ik geef je groot gelijk om de chalange uit te stellen gezondheid gaat voor alles
| 09:49 |
Ach heel veel beterschap, het heerst echt, mijn man begon vorige week, vrijdag ochtend mn oudste dochter van school kunnen halen, en maandag middag mn jongste....iedereen ( behalve ik) hebben het al gehad.
| 09:31 |
Ohh heel veel beterschap met je kindjes! Laat Sjoukje aub genoeg drinken, aangezien ze zoveel spuugt! Ik heb het ook met mijn dochter gehad en ze bleek uitgedroogd, dit gaat zo snel en heb je niet in de gaten. Ze heeft toen een week in het ziekenhuis gelegen.
heel veel sterkte en knuffel de kindjes maar goed
| 09:24 |
Heel veel beterschap voor de zieke meisjes! Hopen dat ze allemaal weer snel opknappen :)
| 07:26 |
Veel sterkte en beterschap voor de meisjes.
| 06:19 |
Heel veel sterkte en beterschap gewenst!
| 03:23 |
Ocharme jij en ocharme de kindjes
| 01:06 |
Ahh, veel beterschap!
| 00:52 |
Ach wat zielig, zieke kindjes is altijd zo sneu.
Ik hoop dat ze snel weer opknappen.
| 00:18 |
Jeee dat klinkt al best heftig. Zoveel zieke kids. Ze zeggen wel eens mama's mogen en kunnen niet ziek worden.Ik hoop zo voor jou en de kindjes dat er snel verbetering gaat komen. Ik ga je heel veel beterschap wensen. En sterkte met de ziekenboeg.
| 00:16 |
Allemaal héél herkenbaar!
| 00:11 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen