Naar de diëtist!

Naar de diëtist!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Over twee uurtjes is het zover. Dan ga ik naar de diëtist. Enkele jaren geleden zat ik er ook. Maar dan voor precies het tegenovergestelde probleem. Toen kon ik geen gram aankomen en nu wil het er niet meer af. Mijn lichaam zal gedacht hebben. Jij wil niet meer ondergewicht hebben. Prima, komt in orde, zie je 30 kilo later.

Ik ben heel erg benieuwd wat ze gaat zeggen en of ze mij kan helpen. Ik kan best een zinnige eter zijn. Ik hou niet van vlees en brood en ik kan producten met koeienmelk moeilijk verdragen. (ik zeg bewust geen allergie omdat ik dat eerst zou moeten laten testen en dat doe ik liever niet.)

Over een paar uurtjes krijgen jullie een update. De 10de blog van de 30dagenchallenge komt morgen samen met de 11de online. Ik heb het vandaag te druk en wil het wel wat leuk in elkaar zetten ;).Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoe ben jij 30 kilo aangekomen? Dat wil ik ook! ;-)
| 18:05 |
Door chronisch ziek te zijn. Metabolisme is 10x zo traag geworden.
| 23:43 |
Ow... hmmm. dat klinkt niet goed, ik probeer het morgen nog wel met een lekkere kwark ...
| 23:44 |
Het is niet aan te raden ;). Dan een extra tussendoortje :0
| 00:00 |
:)
| 00:09 |
Succes met je missie.
| 15:50 |
Dank je :)
| 23:46 |
Heel veel succes. Ik ben benieuwd.
| 14:16 |
Dank je wel :)
| 23:46 |
heel veel succes ik ben helaas ook aangekomen door vele medicatie ruim 60 kilo in zeven jaar nu is er weer 25 kilo af met een coach kom op zet hem op! ik geloof in je
| 14:08 |
Dank je wel. Wat goed dat je al 25 kilo kwijt bent. Hoe lang heb je daar over gedaan als ij mag vragen?
| 23:44 |
Ik ga je volgen en heel veel succes !
xx
| 13:47 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen